Life of Sane: Morkkiksii part 1 – upeat viestit

Jaa käyttämällä:


Tiiättekö sen tunteen, kun ootte sen harvasen kerran viihteellä, malja maistuu, ja alkaa rakastaa yhtäkkiä aivan kaikkia?

Siin hyväs marinaadis tulee usein se olotila, et haluu rakastaa kaikkia, kaipaa läheisiä, haluu nähä kaikkii kavereit, tehä uusii tuttavuuksii. Järki katoaa täysin, mitään ei ole enää jälellä päässä paitti ne pari hengissä pyristelevää aivosolua?

Silloinhan se lähtee yleensä täysin lapasesta, eikä touhusta tule hevon helevettiäkään. Juttujen taso laskee siihen, että turisee kuin Sammy temppareissa, toistaa itseään, lauseet jää kesken, logiikka katoaa, ja jossain vaiheessa myös sanat. Ja lopulta se johtaa siihen, että katoaa myös mieskin.

Blogi jatkuu mainoksien jälkeen

Ei tässä vielä mitään, mutta etenkin nuorempana tuli tehtyä kaikkea hölmöä. Parastahan oli ennen seurusteluaikoja laittaa viestiä kaikille tutuille keneen törmännyt, joko illan aikana tai sitten koskaan.

Viime vuosina tämä on onneksi vähentynyt, mutta yhden kerran tuli tehtyä tällainen tyhmyys. Näin yhden puolitutun Tampereella Doriksessa, ja sit se näkeminen innostikin laittamaan kaikkea tyhmää ja turhaa viestiä. Onneksi väki ei yleensä suutu, mutta ai että nolottaa aamulla lukea niitä!

Onneksi poistamalla viestit tilanne unohtuu.. Ainakin omasta puhelimesta. Mut morkkis jää.

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.