Life of Sane – Kuulumisten päivittelyä ja tennispallojen pyörittelyä

Jaa käyttämällä:


Huomasin jo, että pitkä aika on kulunut edellisestä päivityksestä. Nyt sitten onkin aika pyöritellä vähän omia kuulumisia!

Heinäkuu meni käytännössä omalla painollaan ohi, ja synttäritkin olivat. Ikää on jo 27 vuotta, joten nyt on sitten hyvä hetki joko tehdä elämässään jotain suurta tai sitten elää 80-vuotiaaksi asti riippakivenä jollekin. Onhan tässä vuosi aikaa, ja kohta alkavat yliopisto-opinnotkin taas kerran. Jos vaikka sitä jotain papereita saisi tänä vuonna mukaan, olettaen toki, että tuosta Tampereen yliopiston sivuilta löytää edes mitään kursseja. Aivan kaamea sekamelska se on, ja varmaan uudet fuksit ovat ainakin ihan kujalla sen kanssa. Ihmekös tuo, kun vanhemmat opiskelijat ja henkilökuntakin pyörittelevät päätään.

nor

Kuvaa Helsingin reissulta.

Mutta sitten niihin kuulumisiin! Viimeiset pari viikonloppua ovat menneet väkevien aktiviteettien parissa. Perjantai 2.8 tuli moikattua paria kaveria Helsingissä, päästiin vaihtamaan kuulumiset ja nauttimaan kenties viimeisistä edes etäisesti lämpimistä keleistä. Hauska ilta ja venyi pitkäksi, minkä jälkeen tuli lähdettyä lauantaina Silja Linen kyydissä kohti Tallinnaa. Se oli vielä hurjempi reissu, mutta siitäpä en kehtaa juuri mitään kertoa – vielä.

 

 

 

 

Edellinen viikonloppu menikin Tampereella sitten Rammsteinin Suomen keikkoja salakuunnellessa. Lippua ja seuraa ei alueelle löytynyt, mutta aika mahti meininki vaikutti olevan ulkopuolellakin. Valot ja tehosteet olivat huippua, musiikki oli hyvää ja pyrot lämmittävät edelleen. Huhut kertoivat, että keikka kuului jopa Tesomalle asti.

Tämän lisäksi on tullut parin viikon aikana kertaalleen pelattua jopa tennistä. Muutaman harjoituskerran jälkeen kaveri uskalsi ottaa jopa pienen kaksieräisen ottelun, ja tiukkaa oli välillä. Toki TP hävisi lopulta 6-0, 6-0, mutta se johtui vain siitä, että sain viimein syötön edes etäisesti jiiriin. Toki juosta sai ja urakalla, mutta tennis on oikeasti hyvää liikuntaa. Suosittelen!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tulevana viikonloppuna onkin edessä Blockfest, ja siitä pitää nauttia, sillä paikkakunnalle saapunee jälleen parit kaverit. Siitä voin yrittää kertoa lisää myöhemmin, mutta mennään näillä päivityksillä ensi alkuun!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Yksi kommentti

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.