Life Of Sane – Tuli sit tehtyy vaellusreissu

Jaa käyttämällä:


L.o.s. Rankka viikko takana, fyysisest ja henkisest. Tiistaina sai vähän kevennettyä/lisättyä henkistä taakkaa, kun tuli matkustettua Helsinkiin pressitilaisuuteen. Siellä paljastettiin tosiaan, että olen tainnut eksyä sellaiseen ohjelmaan kuin Temptation Island Suomi. Hupsista, aina käy näin kun lähden vaeltamaan..

Tosiaan, vaellus. Tutuillehan ei saanut kertoa matkan todellista tarkoitusta, joten useammalle kerroin toteuttavani haaveeni reppureissaamisesta Aasiassa. Se jäi tällä kertaa valitettavasti kokematta, kun matka veikin Koh Samuin saarelle muutaman muun pariskunnan kanssa. Valitettavan paljon tuli kohkailtua matkan aikana, mutta siitä lisää sitten syksyllä, kun sarja alkaa Nelosella ja Ruudussa 9.10. alkaen.

Blogi jatkuu mainoksen jälkeen

Pressitilaisuus oli toki uusi kokemus itselle, sillä yleensä olen ollut vain haastattelemassa muita. Nyt paikalla oli valtakunnan mediaa useampia, ja totta kai iki-ihana seksisymboli Sami Kuronen – ihmekös tuo, että oma ääni väpäjää hetken aikaa lavalla!

Jännityksellä odotan tulevaa kautta ja sen tuomia muutoksia elämässä. Katsojille voin jo paljastaa, kuten Ilta-sanomat ja muut mediat ovat Sami Kurosen ohella tehneet, että luvassa on aiempiin kausiin nähden poikkeuksellinen kausi ja suuret tunteet ja draama tulevat kuulumaan osaksi ohjelmaa. Myös ihmiset kehittyvät matkan aikana huomattavasti, ja itsekin voin myöntää oppineeni uutta itsestäni ja ihmissuhteista.

Temptation Island Suomi, Nelonen ja Ruutu 9.10.2019 alkaen!

Traileri: https://www.ruutu.fi/video/3478162

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Yksi kommentti

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.