Life Of Sane – “Avoimessa suhteessa ei voi pettää”

Jaa käyttämällä:


L.O.S. Elämä taitaa muuttua omalta kohdalta pian, sillä Nelosella ja Ruudussa alkaa pyöriä Temptation Island Suomi -niminen sarja 9.10. alkaen. Itsekin päätin tähän osallistua pariskuntana, ja nyt jännityksellä odotellaan, miten oma toiminta tulee telkkarista ulos.

Mainos

En itse meinannut juuri lukea Jodel-keskusteluita, mutta Jodelin Temptation Island -kanavat ja kaverien screenshotit ovat onnistuneet sen verran kiinnittämään huomioni, että yhteen asiaan on pakko ottaa kantaa. Monessa keskustelussa on oltu harmissaan siitä, että sarjaan on otettu avoimessa suhteessa oleva pari, sillä “eihän ne voi edes pettää siellä”.  Tätä olin jo pidemmän aikaa miettinyt ja pohtinut, että miten ihmisillä voi olla näin suppea ja suoraan sanoen tietämätön kuva avoimesta suhteesta.

Toisaalta tähän ajatusmaailmaan sain hieman otetta, kun Ilta-Sanomat uutisoi 7.10.2019 artikkelissaan siitä, kuinka peräti 98 % lukijoista oli sitä mieltä, että vieraan kanssa sänkyyn päätyminen on pettämistä. Ilmeisesti tämän ajatusmallin takia moni on ollut sitä vastaan, että saarelle saapuu pariskunta, joka “ei voi pettää”.

Aiemmin toimitus on muun muassa kirjoittanut, kuinka avoimia suhteita on erilaisia, siinä missä niin sanottuja “perinteisiä” parisuhteitakin. Kertauksen vuoksi voin mainita vaikkapa edellisiltä Temppari-kausilta sen, että perinteisissäkin parisuhteissa on ollut erilaisia rajoja. Joillakin pariskunnilla raja on kulkenut halaamisessa, joillain raja on mennyt pusuttelussa juomapeleissä. Kaikkea tältä väliltä on nähty, ja jokainen pariskunta määrittää itse rajat. Meillä rajat olivat kenties kauimpana, kuten vaikkapa Nelosen Temptation Island -sivulla parien esittelyssä lukee:

Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat ehdottomasti kielletty. Vieraassa sängyssä saa siis poiketa, mutta lusikointihommat tai kädestä pitäminen on jätettävä omaan petiin.

Eli kuten ehkä huomaatte tästä, myös avoimen suhteen parilla on olemassa rajat. Seksi ei vain ole sellainen asia, joka tähän pettämiseen kuuluisi. Joten toivoisin, että ihmiset muistavat tämän seuraavan kerran kun kommentoivat pariskuntien rajoja!

Mainos

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 9.10.2019.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.