Life Of Sane – Tie Lahdesta Tampereelle

Jaa käyttämällä:


L.O.S. Varmasti moni taisi jo huomata, että olen tosiaan mukana Temptation Island Suomen kuudennella kaudella testaamassa avointa suhdettani. Moni fani taisi olla aivan pettynyt siitä, että Lahti ei edustakaan tällä kaudella, vaikka se on ns. Temppari-pääkaupunki.

Olen korjaamassa tässä harhaluuloja pois. Annika on asunut Lahdessa, ja niin olen itsekin. Tällä hetkellä vaikutan tosiaan Tampereella, mutta voisin lyhykäisesti kertoa tieni tänne.

Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Ahtialasta Nastolaan ja sieltä Manseen

En ala sen tarkemmin elämäntarinaani kertoa, mutta synnyin vuonna 1992 Päijät-Hämeen keskussairaalassa Lahdessa. Elämäni ensimmäiset 11 vuotta vietin Ahtialassa, minkä jälkeen tie vei Nastolaan. Siellä vietin viimeisen alakouluvuoteni ja lopulta myös yläkoulun ja lukion. Lukiosta valmistuin ihan kiitettävin arvosanoin – keskiarvo oli n. 9.0, ja ylioppilaskokeista kirjoitin kaksi Laudaturia ja viisi eximiaa. En muuten kirjoittanut matematiikkaa yo-kokeissa ollenkaan, koska se olisi laskenut keskiarvoa varmasti rumalla tavalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Noiden tulosten takia taisi olla selvää, että Lahden pölyt tulee karistaa jaloista, ja näin ollen alkoi kova pähkäily pääsykokeiden suhteen. Pääsin ensimmäisellä yrittämällä opiskelemaan historiaa sekä Jyväskylään että Tampereelle, ja pitkien valintaprosessien jälkeen Tampere vei voiton. Täällä onkin asuttu jo useampi vuosi, ja matkan aikana matkaan tarttui myös politiikan tutkimus toisena pääaineena. Tämän aineen vedän varmasti loppuun asti, historian saatan vielä dropata jossain kohtaa.

P.s Jos kiinnostaa lukea tekemääni kandia jalkapallon globalisoitumisesta, otteita siitä löytää alta!

Jalkapallo globalisoituvassa maailmassa

 

Tuossa lyhyt elämäntarina, mutta mukanani saarella kannan muutamia Lahdessa vietettyjä vuosia. Temppari-lippua heiluttelen kuitenkin Tampereen puolesta.

SEKSILELUT

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.