Life Of Sane – Yleisimmät kysymykset avoimesta suhteesta ja suhteen rajoista

Jaa käyttämällä:


L.O.S. Tällä hetkellä mielen päällä pyörii paljonkin erilaisia tekstejä mistä voisi kirjoittaa, mutta ehkä eniten vastauksia kaivataan aiheesta Temptation Island Suomi. Monet ihmiset ovat vetäneet aika rujostikin mutkia suoriksi ohjelmaa katsoessaan, ja esimerkiksi avoimesta suhteesta ei tunnuta ymmärtävän aivan kaikkea olennaista.

Päätinkin kerätä tähän artikkeliin kasan erilaisia kysymyksiä ja väärinymmärryksiä, joita korjailen tai vahvistan mieleni mukaan verbaalisessa muodossa. Ajattelin myös tehdä mahdollisesti ensi viikon alussa videon, jolla selitän asioita vieläkin tarkemmin. Nyt mennään kuitenkin kirjallisessa muodossa toistaiseksi.

Nämä vastaukset kattavat kysymykset ja ihmetyksen aiheet Tempparien jaksoista 1-4. Jos lisää kysymyksiä herää, niitä voi laittaa artikkelin alla olevaan kommenttikenttään.

 Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Q&A with Sane

1. Mitkä ovat teidän rajat?  Ja saako toiseen ihastua?

Omasta mielestäni rajat saarelle lähtiessä olivat melko simppelit. Seksin ja muiden vastaavien tekojen tekeminen oli sallittua, ja esimerkiksi vieressä nukkuminen on hyväksyttävää. Oikeastaan omasta mielestäni ainoa raja oli se, että jos ihastuu johonkuhun, niin ihastuksen kanssa ei saa hommia viedä eteenpäin. Eli esimerkiksi jos ihastun johonkin sinkkuun, en saa hänen kanssaan halia, pussailla tai sekstailla.

Miksi sitten näin? Koska pidemmissä suhteissa tulee väkisinkin ihastuksia, niin silloin kyseessä on tilanne, jossa pitää miettiä, haluaako heittää pois rakkauden jonkun ohimenevän ihastuksen takia. Ihastuminen on itsestä riippumaton valinta, mutta teot ihastumisen jälkeen ovat rationaalisesti valittavissa. Ihastua saa, mutta edetä ei, jos haluaa oman rakkaansa pitää.

2. Onko/oliko teidän avoin suhde epätasa-arvoinen? Oletko ns. “tossun alla”?

En koe, että suhde olisi ollut mitenkään epätasa-arvoinen ennen saarelle lähtöä. Ohjelmassa treffeillä tuli esiin tapaus, jossa kerroin eräästä syksystä kun Eveliina oli käynyt enemmän vieraissa kuin minä. Jaksossahan näytetään useamman tunnin treffeistä noin 2-3 minuuttia per yksilö maksimissaan, joten paljon muutakin on tullut todennäköisesti kerrottua. Esimerkiksi keväällä oli aivan päinvastainen tilanne, sillä minulla oli enemmän avoliiton ulkopuolisia juttuja kuin Eveliinalla. Näistä viimeisin oli noin viikko ennen saarelle lähtöä.

Itse ohjelmasta ehkä jäi kuva, että Even “saanti” haittaa minua, mutta ongelma se ei ollut ollut pitkään aikaan.

Jatkuu mainoksen jälkeen

3. Kumman idea avoin suhde oli?

Idea avoimeen suhteeseen tuli kenties loppujen lopuksi Eveliinan suusta, mutta tartuin täkyyn kuin nälkäinen kala matoon ja lähdin juurikaan miettimättä mukaan. Molemmille avoin suhde oli ensimmäinen laatuaan.

Omalla kohdalla avoin suhde oli kuitenkin ollut esillä jo aiemmassa kaukosuhteessani. Puhuin silloisen kumppanini kanssa avoimesta suhteesta, mutta hän ei siihen oikein suostunut, joten silloin olimme monogamisia. Joten ei voitane sanoa, että Eve “pakotti” minut olemaan avoimessa suhteessa jotta hän voisi rellestää ja minä en.

4. Jaksoissa tuli esiin se, että Eveliina toi vieraan kotiin. Kerro lisää?

Joo, tosiaan jaksoissa tilanne kerrottiin vain osittain, eli tosiaan Eve toi vieraan miehen juhlista kotiimme, ja itse nautin välillä Netflixiä ja välillä nokkaunia. Taustalla oli kuitenkin se, että minun piti myös mennä muualle nukkumaan, ja kun en mennyt, niin Eveliina kysyi viestillä luvan tuoda mies meille. Minua se ei haitannut.

5. Miksi blokkasit Joonan, vaikka ilmeisesti tiesit, että Rasse oli ollut Eveliinan kanssa kylpyhuoneessa?

Tähän oli aika simppeli syy. Koin, ettei Joona vastaa ulkonäöltään millään tavalla Eveliinan ulkonäköihanteita, ja uskoin hänen lähtevän muutenkin pian kotiin, sillä siitä oli puhetta ennen kuin parit erotettiin toisistaan. Näin ollen hänen blokkaus oli helppo. Tiesin myös, että Eveliina viihtyy hyvin Rassen kanssa ja kokee hänet viehättäväksi, joten miksi estää häntä testaamasta houkutusta avoimessa suhteessa?

Rassen otin eteen ihan muuten vain, kenties viestiäkseni että tiedän mitä hän teki siellä mutta myös kertoakseni, että se on ok, enkä ole häntä blokkaamassa sen takia.

Mainos

6. Kauanko olitte olleet yhdessä ohjelmaan lähtiessänne?

Meidän parisuhde koki toisen vuosipäivänsä noin viikko ennen Temppareita, eli olimme olleet yhdessä matkalle lähtiessä kaksi vuotta.

7. Ottiko ensimmäiset kaks iltanuotiota koville?

Paljon tuli analysoitua itse saarella asioita, ja näistä vain murto-osa päätyi televisioruutuun asti. Loppujen lopuksi ensimmäisellä kahdella videolla ei tosiaan näkynyt mitään, mikä rikkoisi suhteemme rajoja tai minua. Esimerkiksi ns. “mehujääkeissi” ei tuntunut missään, sen näki ehkä siitä, kun naureskelin esimerkiksi ensimmäisessä ekstrassa tuon illan tapahtumille. Olen tiennyt Even touhuista jo ennen matkaakin ja osannut visualisoida tämän, joten missään nimessä en järkyttynyt alun tapahtumista.

Tässä nyt lyhykäisyydessään verbaalinen oksennus parin viime jakson tapahtumista ja syistä. Mennään näillä kuvioilla viikonlopun viettoon ja toivotaan, että jengi kenties ymmärtää meidän suhdetta saarelle mentäessä aavistuksen paremmin kuin mitä aiemmin.

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.