Life Of Sane – “Mä heräsin siihen ku mä itkin”

Jaa käyttämällä:


L.O.S. Viime viikon Temptation Island -jaksoissa sattui ja tapahtui. Omalta osalta tuli ruodittua tapahtumia hieman alakuloiselta kantilta, ja meidät yllätettiinkin lopulta sitten uusilla sinkuilla ja villeillä bileillä!

Tällä kertaa uutta omassa pohdinnassa on, että otan hieman pätkiä omasta päiväkirjasta, jota pidin reissun aikana.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Aamulla tunnelma maassa

“Mä heräsin siihen kun mä itkin. Eiliset sanat ja Even toiminta sekä vähättelevä puhe iltanuotiolla satutti vieläkin ja iski viimein omaan tajuntaan. Miten se voi sanoa ja aatella noin eri tavalla kuin mä? Heräsin painajaisiin, joissa Eve lipui mun luota pois niin monella eri tavalla. Sil ei ollu haluu yrittää jatkaa. Sil oli jo toinen. Mä olin vastenmielinen. Siinä kolme unta, mitkä muistan.”

“Aamupala ei maistu, ja istun yksin pöydässä. Aamuitkut Annikan olkapäälle on jo takana, nyt oon vaan murtunut. V*ttu mitkä synttärit tulossa, jos Even ajatukset kulkee samaa rataa loppuun asti. Ei kiinnostais ees mennä allasseremoniaan tänään”

Ennen allasseremoniaa mietin, että tekisi jopa itsekin mieli ihastua, mutta ajattelin, etten sitä tee. Halusin uskoa siihen, että rakkaus voittaa nämä esteet.

Täs kohtaa matkaa varmaan iski sitten viimein tosiaan se menetyksen pelko, ja se näkyi myös allasseremoniassa, missä istuin ja mökötin. No, sen takia sitten uusi ihana sinkku Jasmin valitsikin minut treffeille, olinhan niin masentunut. Tapa se on tuokin päästä seuralaiseksi!

Illan bileisiin lähdinkin sitten masentuneena, mut olihan meillä mahtava porukka kasassa, ja teema oli itselle läheinen ja kiinnostava, joten tsemppasin itseni bilekuntoon! Parasta näis oli ehottomasti se, et jengi heittäyty muutenkin ja piti kivaa, vaikka oma toiminta oli taas lievästi sanoen sekavaa ja jopa hävettävää. Enhän mää tolleen tee opiskelijabileissäkään!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Padot murtuu”

Bileiden jälkeen on aina luvassa treffit. Jasmin oli ihana seuralainen, sellainen pirteä ja rempseä nainen, jonka seura piristi väkisinkin. Soutaminen toki oli rankkaa edellisten bileiden jälkeen, mutta pakkohan se on kokeilla kun mahdollisuus tulee. Kuinka moni muu voi sanoa soutaneensa meressä Thaimaassa?

“Mun padot avautu ja murruin, puhuttiin paljon siitä, miten oon rikki ja Eve on jättänyt henkisiä arpia. Sanat sattuu, mut sanat ja teot viel enemmän. Mitään peruuttamatonta ei oo viel tapahtunu, mut toivoisin, et sielt alkas näkyy jotain rakkautta myös mua kohtaan. Vitun kyrpiintynyt olo, kun Eveeki viedää ku litran mittaa. Toivotaan ettei se polta siltoja.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Iltanuotio

Jonkinlaista sensuuria on pakko ylläpitää omien ajatusten kanssa tässä kohtaa. Otetaan yksi lainaus vain päiväkirjasta:

“Kipu kuolee huutamalla,
Sanen rakkaus sanelemalla”

Tässä jaksossahan sain todistaa Even ja Rassen lähentymistä entisestään, ja Eve latoi myös treffeillään hyvin vähätteleviä sanoja meidän suhteesta. Puhetta oli myös siitä, että jos joskus löytyis se oikea tai pääsisis hyvään suhteeseen. Tähän päälle sitten vielä illan märkä huipennus, jossa Eve ja Rasse päätyivät lopulta tallettamaan mörkö lihalompakkoon äänekkäiden murinoiden saattelemana. Tässä kohtaa meni mielestäni rajat rikki, sillä Eve vaikuttaa ihastuneelta, ja päätyy puuhaamaan ihastuksen kanssa.

Tässä kohtaa totean myös iltanuotiolla, ettei meikäläinen välttämättä kestä paljoa enempää iskuja. En oo enää varma, voiko kaikkea antaa anteeksi. Miten itselle rakas ihminen vetää noin perseelleen? Ois edes sitten pannu jonkun muun kanssa siellä, se olisi jo ollut vahva viesti minulle, ettei tunteita ole.

Näistä tunnelmista sitten uusia jaksoja kohti. Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona ja torstaina kello 21.00.

Mainos

Lainausmerkeillä olevat pätkät suoria sitaatteja allekirjoittaneen päiväkirjasta.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.