Life Of Sane – taustat kolmiodraamasta ja muita pohdintoja saarelta

Jaa käyttämällä:


L.o.s. Ei sitä voi enää iteltään kiistää millään tapaa, elämä tuppaa pyörimään Temptation Islandin ympärillä paljon. Joten jatketaan siitä puhumista.

Ennen ohjelman televisiosta tulemista kuvittelin, että tätä on helppo katsoa, sillä asiat on jo aiemmin käsitelty omassa päässä ja muiden osallistujien kanssa. Voi kuinka väärässä olenkaan ollut – joka jakson jälkeen tuntuu tulevan jotain uutta, ja henkisesti tuntuu siltä, että jatkuvasti katseleminen on hankalampaa. Onneksi tuotanto tarjoaa kyllä apua myös näihin vaivoihin, kiitos heille!

Sitten asiaan.

Mainos. Katso parhaimmat tarjoukset Stadiumin verkkokaupasta!

Jaksot 13 ja 14 – kolmiodraamaa ja kovia tunteita

Jaksoissa 13 ja 14 sattui ja tapahtui jälleen paljon. Edellisten päivien tapahtumat painoivat jatkuvasti vahvasti mielessä, mikä lopulta ohjasi omaa tekemistä esimerkiksi treffeillä ja illan bileissä.

IMG_20191119_181039_058

Annika oli parasta treffiseuraa muun muassa älykkyytensä ja huumorintajunsa kautta. Kuva: Lars Johnson/Nelonen

Treffeillä olimme Annikan kanssa, sillä oltiin poikien kanssa sovittu, että joku ensimmäisenä päivänä treffeille menevä ottaa Annikan mukaan hänen syntymäpäiviensä kunniaksi. Sain itse kunnian viedä Annikan ulos, ja hankittiin tuotannon kanssa tosiaan kakku ja itse ostin mehujäätä lahjaksi (“jee”). Päädyttiin odottamaan sitten sadetta pois, ja lopulta saimme hierontaopetusta thaimaalaisilta, minkä jälkeen hieroimme toisiamme. Treffeillä televisio-osuuteen mahtui paljon keskustelua omasta parisuhteesta ja romantiikasta.

mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Voin sanoa, että meillä romantiikkaa oli kyllä ennen saarelle lähtöäkin, ja romantiikka sisälsi paljon pieniä arkitekoja – toisen huomioimista, elokuvailtoja ja satunnaisia hierontoja. Ehkä tuolla nousi sitten esiin enemmän se, että meidän romantiikka ennen matkaa oli hyvin epätasapainoista – usein minä itse sain “pyytää” romantiikkaa, kun taas toiseen suuntaan usein itse annoin huomiota toiselle pyytämättä. Tämä sisälsi muun muassa ruuanlaittoa kun toinen tulee töistä kotiin, hierontoja tai jotain herkkuylläreitä. Toisaalta ennen lähtöä ei ollut ongelmaa romantiikan määrän suhteen, mutta toki aika saarella monen muun ihmisen kanssa antaa uusia näkökulmia asioihin – kuten se teki muillekin varatuille. Matka on muutenkin hyvä siinä, että ilman sosiaalista mediaa asioita tulee pohdittua, ja kun osallistujat ovat niin monista eri lähtökohdista, niin he antavat paljon uusia näkemyksiä asioihin, joita itse pitää itsestäänselvyytenä.

Niputan tähän yhteen samalla myös iltanuotioilla nähdyt asiat suklaista ja mansikoista. Tämä väite, jonka Eve teki nuotiolla, ei pidä kokonaan paikkaansa. Yleensä kun tuon  (toin) suklaata, tuon sen esimerkiksi sen takia, että toisella on stressiä töissä tai opinnoissa, ja haluan ilahduttaa häntä. Mansikat tulivat silloin pitkäksi venyneen reissun takia, ja sillä koitin tehdä toiselle paremman mielen vieraissakäynnistä. Valtaosa huomiosta ja lahjoista tuli kuitenkin pyyteettömästi, mutta myös vierailujen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Bileet ja “kolmiodraaman” ratkaisu

Illan bileitä ennen olimme käyneet Annikan ja Marinan kanssa keskustelun, että minun tulisi “valita” jompikumpi heistä. Tähän pohjustuksena sanon myös sen, että ennen näitä keskusteluita meillä oli paljon keskustelua muutenkin omasta tilanteesta ja heidän tilanteesta.

Pääsääntö tuolla saarella oli se, että ketään, eli Eveä, Annikaa tai Marinaa, ei satutettaisi. Käytännössä siis tuumattiin, että jos joku osoittaa ihastumisen merkkejä ja tunnustaa ihastuksensa toiselle, niin sitten loppuu kaiken maailman säätö, tai jos säätö itsessään loukkaa jompaakumpaa, niin ei säädetä kenenkään kanssa. Oltiin kaikki ilmeisesti aika läheisyydenkaipuisia, ja totta kai kun oma suhde on avoin suhde, niin mielellään hain läheisyyttä ja ihanille naisillemmekin se oli ilmeisesti kivaa. Kenties olisin voinut olla itse tarkempi sitten sen suhteen, etten molempien kanssa pyöri – kuplassa ihastumisen tunteita voi syntyä, vaikka sitä ei haluaisi. En myöskään tiennyt Annikan ihastumisesta minua kohtaan, vaikka kenties jotain merkkejä oli ilmassa. Sen takia tuntuu jälkikäteen erittäin pahalta nähdä, miten oma toiminta loukkaa toista, ja haluan sitä jälleen pyytää Annikalta ja katsojilta anteeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Illalla sitten oli jo päätös tehty. En voinut mennä Marinan kanssa esimerkiksi kaksnelosille tai sänkyyn, koska koin olevani jossain määrin ihastunut. Tämän sanoin myös Marinalle ääneen, ja kysyin myös, haittaako häntä jos pyörin Annikan kanssa. Tämä oli hänelle fine, sillä Marina ei ainakaan ääneen itse sanonut olleensa ihastunut, katsoi silmiin ja totesi sen olevan ok. Annikan kanssa kävimme myös keskustelut, ja siinä oli pieni ero televisiosta nähtyyn. Keskustelu kesti molempien kanssa pitkään, varmaan noin puolisen tuntia. Annikan kanssa puhuttiin muun muassa kaksnelosista ja siitä, miten voisimme hyvin Suomessa katsoa Netflixiä joko kavereina tai katsoen, mitä meistä tulisi. Painotin myös sitä, että olen edelleen paperilla ainakin suhteessa, ja en voi kummallekaan mitään vakavampaa luvata. Siinä kenties tein virheen, etten kertonut Annikalle todellista syytä, miksi valitsin hänet, ja siitä on hieman kurja olo ja luvalla sanoen hävettää.

(Jos joku asia meni toisin kuin muistan, korjatkaa!)

Suurin ylilyönti koko reissun kohdalla tuli juuri näiden bileiden iltana, kun sanoin aiemmin Marinalle, etten voi tehdä mitään hänen kanssaan. Sitten juuri kun olin sanonut, että meen nukkumaan omaan huoneeseen, meille tuli joku “hieno hetki”, jossa molemmat katsoi toisiaan silmiin, ja Marina halus pussata. Oma selkäranka oli kuin puutarhaletkulla ja tässä kohtaa menin ensimmäistä kertaa rajojen yli. Ei ollut oma tähtihetki, ja aamulla tosiaan haastattelussa oli jo kurja mieli omasta toiminnasta. Sitä ei voi eikä saa selittää esimerkiksi humalatilalla tai sillä, että Eve oli mennyt tekemään juttuja ensin.

Tein väärin.

Liity kirjoittajaksi ModerniMediaan. Voit pitää omaa blogia, kirjoittaa kolumneita tai jakaa hauskoja vlogeja. Liity klikkaamalla tästä!

Mainos

Mobiili tuotteille!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.