Life Of Sane – Viimeinen iltanuotio

Jaa käyttämällä:


L.O.S. Nyt on viimein Tempparien kausi saatu myös minun ja Even osalta pakettiin. Viimeisellä iltanuotiolla keskusteltiin vakavasti kaikesta tapahtuneesta, ja vastauksia saatiin joihinkin kysymyksiin, mutta ei kaikkiin.

Viimeisellä iltanuotiolla tosiaan sattui ja tapahtui. Itselläni oli aivan suunnaton tärinä ja jännitys päällä sinne mentäessä, sillä minulla ei ollut mitään hajua, millä asenteella Eve tulisi paikalle – olisiko hän heti valmis eroamaan, valmis puhumaan, vai tuleeko rakastavaisella asenteella paikalle?

Sanen grilli

Sami Kuronen meinasi vähän jäädä työttömäksi viimeisellä iltanuotiolla. Muistan kun sitä kuvattiin, niin Kuronen ei juurikaan saanut puheenvuoroa. Itse olin valmistautunut iltanuotioon tekemällä pitkän listan kysymyksiä, jotka askarruttivat minua. Halusin saada rehellisiä vastauksia myös kameran edessä, eikä itselläni ollut mitään peiteltävää. Kysymykset oli poimittu päiväkirjastani, jota pidin koko matkan ajan. Se oli myös hyvä juttu, sillä en muuten olisi varmaan muistanut puoliakaan asioista notskilla, ja silloin Kuronen olisi päässyt ääneen.

(Kerro kommenteissa, jos haluat minun julkaisevan enemmän otteita päiväkirjastani. Esimerkki sisällöstä löytyy täältä!)

mainos

Kurosen alkukyselyissä tuli puhuttua paljon matkan vaiheista ja keskusteltua siitä, miten oma ja Even matka oli mennyt. Pääsin puhumaan tosiaan niin sanotusta “kolmiodraamasta”, eli omista teoista Annikan ja Marinan kanssa. Koen hoitaneeni asian tyydyttävästi, sillä Marinan kanssa en lähtenyt tosiaan 24H-treffeille ja pidin Annikalle lupaukseni lähteä unelmatreffeille. Toisaalta kun havaitsin ihastukseni ennen toisiksi viimeisiä bileitä, olin silti pussaillut Marinan kanssa. Se olisi saanut jäädä välistä, kuten sanoin myös aiemmassa kirjoituksessani. Kuronen tivasi myös sitä, kenen kanssa olin päätynyt pidemmälle kuin käsisyöttöön, mutta nimeä en kertonut. Pidin myös tässä kohtaa lupaukseni, sillä sanoin tälle henkilölle, etten nimeä paljasta jos hän ei halua. Katsojan kannalta toki valitettavaa, mutta sinkut elävät myös Temppareiden ulkopuolella omaa elämäänsä, ja tällainen “hairahdus” olisi voinut vaikuttaa vaikkapa tuleviin työkuvioihin.

Even kohtaamisen aikaan olin suorastaan jäykkä kuin heinäseiväs, sillä en tiennyt hänen ajatuksiaan minusta, meistä tai hänestä itsestään. Koska meillä on avoin suhde, niin kuvittelin aloittavani kyselemiset “kevyesti” kysymällä ensimmäisen illan kylpyhuone-casesta. Itse elin siinä uskossa, että siellä olisi puuhannut useampikin ihminen, mutta nuotiolla jäin käsitykseen, että mitään ei tapahtunut. Toki tämä ei ollut totta, joten aloitus oli Even kannalta huono. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että Eve myönsi tämän minulle kuvausten jälkeen ja myös kaikelle kansalle Extrassa.

mainos

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Moni asia mitä Eveliina sanoi minusta saarella jätti kitkerän maun suuhun, sillä kaikki mitä itse kuulin oli lähinnä negatiivista, vähättelevää ja alentavaa. Eve ei itse asioita kokenut niin, joten nuotiokeskustelu ei oikein edennyt. Even mielestä minä taas pelasin naisilla, ja koska Eve ei tosiaan tiennyt meidän hyvistä väleistä, niin varmasti hänellä olikin sellainen kuva. Marina esimerkiksi tiivisti extran haastattelussa hyvin, ettei tilanne oikeasti ollut mitenkään niin dramaattinen kuin saarella esitettiin, sillä olimme sopineet olevamme aikuisia ihmisiä ja tekevämme mitä haluamme, kunhan kukaan ei ihastu ja satuta itseään (tai Eveä).

Olin aika loukkaantunut myös iltanuotiolla, sillä Eve oli selvästi jossain shokissa tai väsynyt pitkästä antibioottikuurista, ja hänen vastauksensa kuulostivat jatkuvasti siltä, että hänessä ei olisi mitään vikaa. Eve ei kokenut minun toimiani saarella loukkaavina, mistä olin helpottunut. Ehkä suurimmat ongelmat keskustelussa olivatkin siinä, että Eve oli saarella ollessaan löytänyt tunteita ja ajatuksia, mitä ei siviilissä niinkään ehdi kaikkien häiriötekijöiden (työt, netflix, harrastukset) lomassa miettiä. Matka herätti Evessä paljon kysymyksiä, ja vastauksia ei vielä nuotiolla löytynyt. Tilanne jäikin lopulta roikkumaan, sillä kokonaiskuvaa ei ehtinyt millään muodostaa iltanuotiokuvausten aikana. Eve tarvitsi omien sanojensa mukaan tauon, mikä jätti itseni murtuneeksi. Olin kuitenkin melko varma siitä, että haluan jatkaa Even kanssa, oli mikä oli.

mainos

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Nuotion jälkeen

Rassen tapaus jäi hieman mietityttämään nuotion aikana ja sen jälkeen. Eve itse vakuutteli ettei ollut ihastunut, mutta kuvat ja sanat sekä teot osoittivat hieman toista. Myös Even puheet esimerkiksi iltanuotion jälkeen laittoivat miettimään, sillä sen sijaan että hän olisi vaikeroinut ikävää, hän ei ollut uskoa korviaan siitä, mitä Rasse oli puhunut kameroille.

Tästä matkamme jatkuikin sitten odottelemaan kotiinlähtöä, mutta se ja mitä tapahtui Suomessa ovatkin aivan toinen tarina.

Temptation Island Suomen 6. kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan Ruutu.fi-palvelussa!

mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.