Life of Sane – Emme ole Eveliinan kanssa yhdessä

Jaa käyttämällä:


Jodel-kansa spekuloi aina välillä sillä, olemmeko Eveliinan kanssa enää yhdessä Temptation Island -reissun jälkeen.

Yksinkertainen vastaus tilanteeseen on se, että emme ole. Päädyimme eroon tammikuussa 2020 enemmän tai vähemmän yhteisestä päätöksestä. Eron syyt ovat vain meidän kahden välinen asia ja vaikka tiedän, että eron taustalla on muitakin juttuja kuin mitä minulle on sanottu, en avaa niitä julkisuudessa nyt enkä koskaan myöhemmin. Tämä asia jää yksityiseksi ja vain lähimmäiset kaverit saavat tietää enemmän.

Lue myös: Life Of Sane – taustat kolmiodraamasta ja muita pohdintoja saarelta

Olen päättänyt hoitaa itseäni ja aloitin myös terapian sekä itseni kehittämisen. Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin pitkään aikaan ja olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään enemmän vanhoja tuttuja. Koen oppineeni tästä erosta enemmän kuin yhdestäkään aiemmasta ja päätän mennä eteenpäin entistä vahvempana. Tiedän nyt, mitä haluan elämältäni ja suhteeltani.

Olen onnellinen ja pyydän, että ette kysy enää eron syitä.

-Santeri

Lue myös: Life Of Sane – Hahmoja ja tunteita

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.