Life of Sane – Fiiliksiä kultajuhlista!

Jaa käyttämällä:


 

Suomi voitti MM-kisoissa kultaa, ja se näkyi kyllä viikon ajan ympäri maata erittäin vahvasti. 

Itse aloitin juhlat jo varsinaisena mestaruuspäivänä 26.5.2019. Kertaakaan aiemmin ei ole ollut mahdollista lähteä asuinpaikan tai iän takia torille, mutta kolmas kerta toden sanoi!

Paikalla oli varmaan lähemmäs 10 000 ihmistä, jotka tanssivat ympäri keskustoria Tampereella, ja osa heistä innostui kylpemään suihkulähteessä. Mörkö-huudot kaikuivat siellä täällä ja klassisia MM-biisejä hoilattiin jatkuvalla tahdilla. Meininki oli yhtä karnevaalia, ja kaikilla oli niin mukavaa.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Parasta oli kuitenkin se, että paikalla olleet ihmiset kokivat olevansa yhtä kansaa, ihonväristä, iästä, sukupuolesta tai uskonnosta huolimatta. Mitään vastakkainasettelua ei ollut, vaan kaikki olivat aidosti läsnä ja toistensa parhaita kavereita. Ei oltu perinteisiä sulkeutuneita suomalaisia!

Viralliset torijuhlat Tampereella 2019

oznor

Mörkömerkki oli yksi komeimpia paikallaolijoita

Virallisissa torijuhlissa meininki oli erittäin hyvä, tosin huomasi selvästi, etteivät ihmiset olleet aivan samalla lailla “tuiterissa” kuin olivat olleet silloin sunnuntaina mestaruuden ratkettua. Nyt väki odotti melko lailla hiljaa, toki osalla oli omat bönthööt mukana paikan päällä. Kuitenkin satunnaiset mörkö-huutelut saivat kansan mukaan, ja esiintyjien alettua vetämään omaa show’taan, hiljaisuus oli unohdettu.

Alla videot Jonne Aaronin esityksestä sekä klassikkobiisistä “Den glider in”, joka tuli tunnetuksi vuoden 1995 kultajuhlissa Leijonien varastettua sen kisavoitostaan varmoilta Ruotsalaisilta.

 

Totta kai esiintyjien jälkeen luvassa oli Leijonien saapuminen lavalle. Kaikki paikalle saapuneet esiteltiin yleisölle, tosin välillä juontajien seuraaminen oli kiusallista, sillä tuntui, että kyseessä on roasti, jossa naureskellaan yhdessä aivan naamat olleille pelaajille. Joka tapauksessa kaikilla oli hauskaa, ja JVG:n veto Leijonien kanssa oli upea.

Hyvät vibat jäi päälle. Tapahtuman jälkeen hieman kebua naamaan ja sitten katselemaan kultajoukkueen jatkoja Ravintolamaailman ihmeelliseen miljööseen. Loput tarinasta jääköön kertomatta vielä!

Alla vielä kuvia torijuhlan tapahtumista. Tapaamisiin siis ensi kertaan.

 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.