Bitcoin tuomittiin jälleen kuolemaan – lohkoketjuteknologian asiantuntija uskoo arvon menevän nollaan

Jaa käyttämällä:


Talousmedia CNBC:n Sveitsin Davosisssa järjestämässä paneelissa keskusteltiin Bitcoinin ja lohkoketjuteknologian tulevaisuudesta.

Bitcoinin arvo on pyörinyt viime aikoina 3500 dollarin ja reilun 4000 dollarin välillä, kun arvo parhaimmillaan oli vajaat 20 000 dollaria. Lähes kaikkien muiden kryptovaluuttojen kohdalla prosentuaalinen lasku on ollut vielä paljon suurempi.

CNBC:n paneelissa BGG Digital Venturesin ja lohkoketjuihin erikoistunut sijoittaja Jeff Schumacher kohautti lausunnollaan, jossa hän uskoi Bitcoinin arvon menevän hyvästä teknologiasta huolimatta nollaan, sillä Bitcoin ei ole todellinen valuutta ja sen arvo ei perustu mihinkään. Paneelissa järjestetyssä väittelyssä North Islandin hallituksen puheenjohtaja Glenn Hutchins arvioi, että Bitcoin voi tulevaisuudessa toimia arvon säilyttäjänä. Bitcoinia onkin kryptovaluuttapiireissä pidetty tulevaisuuden virtuaalisena kultana.

Paneelista on revitty kansainvälisissä ja kotimaisissa medioissa otsikoita Bitcoinin arvon valumisesta nollaan, vaikka paneelissa asiantuntijoiden mielenkiinto kohdistui kryptovaluuttojen taustalla olevaan lohkoketjuteknologiaan. Paneelissa kuultiinkin positiivisia arvioita keskeneräisen lohkoketjuteknologian tulevaisuuden näkymistä. Jo aiemmin mainittu Hutchins arvioi lohkoketjuteknologian läpimurron tapahtuvan jo kolmessa vuodessa, kun taas Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse arvoi siihen kuluvan viisi vuotta. Ripple on amerikkalainen fintec-yhtiö, joka on luonut maailman toiseksi suurimman kryptovaluutta XRP:n. Alla olevalla videolla Garlinghouse esittelee Ripplen tulevaisuuden visioita XRP:n suhteen.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.