Facebookilta uusi aluevaltaus – luomassa oman kryptovaluutan!

Jaa käyttämällä:


Facebook on tulossa mukaan kryptovaluuttamarkkinoille, ainakin New York Timesin ja Bloombergin mukaan. Uuden kryptovaluutan nimi olisi FaceCoin.

Facebook on aiemminkin pyrkinyt luomaan virtuaalivaluuttaa jo vuonna 2011 ja 2012, mutta ne eivät ottaneet tuulta alleen. Erona aiempiin kokeiluihin on se, että tällä kertaa valuutta toimisi lohkoketjussa. Facecoinin olisi tarkoitus ottaa käyttöön Whatsapissa, jossa sen avulla käyttäjät voisivat lähettää toisilleen maksuja mahdollisesti jopa anonyymisti.

Facebookin kryptovaluuttaa olisi alustavien arvioiden mukaan noin 400 miljoonaa kappaletta, ja kryptovaluutta olisi ns. “stablecoin”, eli sen arvo on sidottu johonkin olemassa olevaan valuuttaan, mitä luultavimmin dollariin. Näin ollen todennäköisesti yksi Facecoini olisi sama kuin yksi dollari – menetelmä olisi vastaava kuin Tetherillä.

Tuli FaceCoinista sitten suosittu tai ei, uusi avaus luo joka tapauksessa varmasti uutta huomiota jo olemassa oleville kryptovaluutoille.

Kryptovaluuttoja voi vaihtaa tulevaisuudessa käyttäjältä toiselle myös Efinin kautta, johon voit rekisteröityä tästä linkistä ilmaiseksi. Vaihtokustannukset ovat n. 0,1 % joka vaihdossa, mikä on huomattavasti alhaisempi kuin missään aiemmalla vaihtopaikalla.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.