Bitcoininin kurssi on pysynyt vakaana pitkään – seuraavaksi uudet ennätyslukemat?

Jaa käyttämällä:


Kryptovaluutta Bitcoin on onnistunut pysäyttämään sitä jo yli vuoden vaivanneen kurssilaskun. Hetkellisesti valuutta kävi jopa lähellä 3000 dollaria, mutta nyt se on ollut jo useamman viikon 3900 paremmalla puolella.

Viimeiset päivät kryptovaluutta on ollut lähellä 4000 dollaria (tällä hetkellä 3993), ja välillä se on käynyt jopa sen yli. Markkinoilla odotetaan härkämarkkinoiden alkamista, ja usea asiantuntija on todennut Bitcoinin aloittavan jälleen uuden supernousun. Villeimmissä asiantuntijaveikkauksissa Bitcoinin ennustetaan nousevan parissa vuodessa jo lähes puoleen miljoonaan dollariin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutkin kryptovaluutat ovat viime aikoina osoittaneet piristymisen merkkejä, ja esimerkiksi Ethereum oli kuukausi sitten jo alle 100 dollaria. Nyt sen kurssi on noin 140 dollaria, joten nousu on ollut jopa 40 %.

Lähteet: Coinmarketcap.com, Cointelegraph

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Yksi kommentti

  • Ymmärrän tästä pitkosta lähes yhtä paljon kuin sika satelliitista.MUT kyl mää nyt sen 250€ woin uhrata tähän.Sikäli mikäli metsään menee ni se on pieni hinta päästä eroon epätietoisuudesta ja kotimetsän wihreydessä tulee himo polte ja kytö sijoittaa canopy cworth tyyppisiin koukkuihin#tai jotai.

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.