“Älä koskaan myy bitcoinia” – Mark Yusko vertaa arvoa Amazonin osakkeisiin

Jaa käyttämällä:


Bitcoinin arvo on vaihdellut vuosien saatossa rankasti, ja joskus se on tarjonnut sijoittajilleen valtavia voittoja. Pahimman manian aikaan 2017 moni lähti Bitcoinin kelkkaan, mutta otti suuria tappioita loppujen lopuksi. Nyt arvo on pyörinyt useamman viikon 8000 dollarin kieppeillä.

Moni varmasti miettii myymistä, mutta Morgan Creek Capital Managementin toimitusjohtaja Mark Yusko kehottaa päinvastaista.

Hänen mukaansa Bitcoin on aina hyvä ostos, ja koskaan ei ole ollut oikea aika myydä sitä. Hän vertasi Bitcoinin kymmenvuotiasta historiaa Amazoniin.

Mainos

Yuskon mukaan hinnanvaihtelulla ei ole merkitystä, sillä vuodesta toiseen vertailemalla hänen mukaansa on vakaa syy ostaa bitcoinia eikä myydä sitä.

“Kaikki indikaattorit arvon noususta ovat koholla. Kaikkien sijoitusten arvot heilahtelevat”, Yusko selittää Cointelegraphille.

Esimerkeissään hän mainitsee bitcoinin “hash raten”, sekä transaktioiden ja lompakoiden lukumäärän. Jokainen niistä on noussut tämän vuoden aikana.

Yuskon mukaan Bitcoinin myynti olisi yhtä hölmöä kuin Amazonin osakkeiden myynti – tähän mennessä ei ole ollut oikeasti otollista hetkeä sille.

Hurjimmissa arvioissa Bitcoinin on uskottu nousevan muutamassa vuodessa jopa 250 000 dollariin.

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.