Bitcoin syöksykierteessä – arvo kävi alimmillaan 6000 dollarissa

Jaa käyttämällä:


Kryptovaluutat. Kryptovaluutta bitcoin on vuodesta 2017 alkaen viimeistään ollut isompienkin massojen huulilla, kun valuutan arvo käväisi jopa 20 000 dollarissa. Bitcoin oli pitkän aikaa syöksyssä, mutta tänä vuonna sen arvo on käynyt jälleen jopa 15 000 dollarissa. Nyt arvo on jälleen syöksykierteessä.

Bitcoinin hinta jutun kirjoitushetkellä on noin 7000 dollaria, ja pudotusta noin viikon takaiseen 8800 dollariin on huikea. Valuutta taisteli pitkään kurssinsa kanssa, ollen vakaasti 8000-9000 dollarin välillä, mutta nyt on ollut päällä pieni syöksy.

Taustalla olevia syitä ei voida sanoa täysin varmoiksi. Yksi veikkaus on ollut uutiset Kiinasta sekä yhdysvaltain futuurikaupan takarajojen lähestyminen. Lisäksi moni on veikannut, että jenkeissä ajettaisiin bitcoinin hintaa tahallaan alaspäin, jotta paikalliset sijoittajat voivat laittaa tappiot vähennyksiin verotuksessa.

Mainos

Mihin bitcoin on menossa?

Härkämarkkinoita ajatellen tärkeintä olisi pitää valuutan arvo 6500 dollarin yläpuolella, sillä muuten lasku saattaa jyrkentyä ja bitcoin voi tippua jopa 2500 dollarin pintaan.

Bitcoinin suunnan ratkaisee siis se, päästäänkö pian lähelle 8000 dollaria, vai mennäänkö 6500 dollarin alapuolelle. Toisaalta, monet asiantuntijat pitävät bitcoinia edelleen vakaana pitkän tähtäimen sijoituksena, joidenkin veikatessa arvon kohoavan jopa 250 000 dollariin. Toisaalta esimerkiksi kryptovaluutan mainaamisen kannalta olennaista on pitää hinta vähintään nykyisellä tasolla, sillä muuten mainaamisesta tulee tappiollista. Lisäksi googlen haut bitcoinista ovat nyt arvonlaskun myötä nousseet korkeimmaksi kuuteen kuukauteen, joten ihmiset saattavat nyt sijoittaa entistä kovemmin hinnan ollessa jälleen siedettävä.

Mainos

Lähteet: tekninen analyysi, cointelegraph

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.