Esittelyssä uusi ominaisuus: Youtube-TV

Jaa käyttämällä:


Uutiset. ModerniMedia.org on koko kansalle tarkoitettu, avoin kirjoitus- ja videopalvelu, johon kuka tahansa saa liittyä kirjoittajaksi. Lisäksi kirjoittajat pääsevät tienaamaan artikkeleistaan osan sivuston mainostuloista. Nyt mahdollisuuksia on laajennettu entistä enemmän, sillä jokainen voi osallistua myös Youtuben avulla toimintaan!

Lahjakkaiden tubettajien tarve on meillälkin toki kova, ja voit nyt saada oman kanavan ModerniMediaan. Liity mukaan tästä, ja kerro meille aina, koska olet valmis striimaamaan tai kirjoita artikkeli, johon liität jo kuvatun videosi!

Uusi lanseeraus kaikille

Tämän lisäksi lanseerasimme Youtube-TV:n, johon kootaan erilaisia TV-lähetyksiä Youtubesta. Tällä hetkellä käytössä on neljä kanavaa, jotka ovat Youtube 1, 2 ja 3 sekä eSports-kanava. Kaikilla kanavilla on ohjelmaa jo heti tänään, sillä luvassa on muun muassa jääkiekon MM-kisoja, Euroviisujen semifinaalit ja League Of Legendsin kutsukilpailu!

Tarkemmat ohjelmatiedot päivitetään Youtube-TV:n omille sivuille:

Ohjelmatiedot Youtube-TV:stä

Jotkin ohjelmat voivat paikoitellen vaatia VPN:n käyttöä, sillä esimerkiksi jääkiekkolähetykset eivät ole saatavilla Suomessa.

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.