L.O.S – Tennistä ja epämääräisiä aktiviteetteja

Jaa käyttämällä:


 

Viikonloppu tuli ja meni jälleen, yhtä nopeasti kuin se tulikin. Tämän viikonlopun aktiviteetteihin kuului lähinnä rentoutumista, bitcoinin arvonnousun katselua ja lisäksi tennistä sekä puistossa kökkimistä.

Parastahan se on, kun on kohtuu lämmin keli ja voi vaan olla ja katsella Netflixistä juuri sitä, mitä haluaa. Nyt ohjelmalistassa olivat mm. Blacklist ja jotain kymmenettä kertaa Arrowia. Siinähän se perjantai sitten menikin mukavasti! Lisäksi tuli katsottua – viimeinkin – Avengersin Endgame. Mitään spoilaamatta itse leffasta, voin sanoa, että alku tuntui siltä kuin koko juoni lässähtäisi, mutta loppujen lopuksi tämä(kin) Avengers oli aivan loistava. Löytyi draamaa, tunteita ja huikeita taistelukohtauksia sekä paljon hassuja vitsejä.

Lauantaina tulikin pitkästä aikaa käytyä pelaamassa tennistä, tuota jaloa ja upeaa, mutta keholle niin äärimmäisen julmaa ja rankkaa lajia. Mukana olivat myös T ja J, ja kovien alkuhaparointien jälkeen saatiinkin sitten ihan mukavia palloralleja jo aikaan ja juoksuaskelia tuli jokaiselle varmasti enemmän kuin vähään aikaan. Kelikin oli juuri sopiva, sillä noin 17 astetta ja pilvinen taivas mahdollisti jopa pallon näkemisen pelien aikana! Pisteistä ei vielä uskallettu pelailla, mutta kenties se tenniskärpäinen puraisi tässä kohtaa jälleen. Ainakin kovaa vauhtia oltiin jo suunnittelemassa uusia pelejä.

Eikä pelit siellä maksaneetkaan paljoa, sillä hinta oli vaivaiset 20e/tunti. Ilmaisiakin kenttiä on toki olemassa, mutta en pidä tätä hintaa pahana.

Tennis, Pyynikki

Pyynikillä tenniksen pelaaminen ei maksa paljoa. Kuva: Santeri Kärki

Toki pelien jälkeen päädyttiin aftereille, bongattiin julkkiksia ja kohdattiin polttariseurue, joka myikin vähän härömpiä tuotteita. Olihan se pakko hyvää tarkoitusta tukea. Enempää en illasta viitsi kertoakaan.

Tällä viikolla luvassa onkin sitten hieman sukulointia, ja viikonloppuna olisi juhannus. Kaikki suunnitelmat ovat täysin auki, mutta kenties RMJ olisi se sopiva kohde. Harmittaa kyllä, kun oma kaveriporukka ei osaa päättää mitään edes viikkoa etukäteen, saatika sitten puolta vuotta. Nyt ovat vaihtoehdot vähenemään päin koko aika, mutta kyllä tää tästä.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Latest posts by Life Of Sane (see all)

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.