SM-liiga ilmaiseksi netistä, kausi 2019-2020

Jaa käyttämällä:


Ennen Telian aikakautta Liiga-pelit pystyi katsomaan helpostikin joka kierroksella ilmaiskesi netistä. Esimerkiksi  Onhockey:n sivusto tarjosi linkkejä näihin peleihin, eikä niiden katsomisessa ollut mitään laitonta. Lähetyksen striimaaja toki sortui laittomuuksiin.

HUOM! 27.10 asti Liiga-pelit näkyvät ilmaiseksi asentamalla TeliaTV-sovelluksen!

Tällä hetkellä Liiga-pelejä ei kovin helposti netistä löydykään. Ustreamin kautta pelit näkyvät silloin tällöin, mutta lähetyksen katkeaminen on erittäin mahdollista copyright-syistä johtuen.

Mainos

Ilmaisia Liigan live-streameja ei siis juurikaan ole, mutta eri keskustelupalstojen ja chattien kautta niihin voi törmätä. Sitä kautta on ainakin joskus tullut hyviä löytöjä. Lisäksi esimerkiksi ulkomailla asuvat pystyvät katsomaan lähetyksiä eri uhkapelisivustoilta.

NHL-lähetykset näkee silti vielä ilmaiseksi netistä, ja esimerkiksi prime-time-pelejä varten joko esimerkiksi onhockey, livetv ru ja wiz1 voivat auttaa.

Pelejä katsoessa on hyvä ladata AdBlock Plus -lisäosa koneelle, minkä lisäksi häiritsevimmät mainokset ja adblockista herjaavat ilmoitukset saa pois seuraamalla tätä linkkiä.

(Mainos, artikkeli jatkuu alla)

Liiga 18.12.2019

18:30 HIFK – Lukko

Stream 1

18:30 HPK – Sport

Stream 1

18:30 Jukurit – TPS

Stream 1

18:30 Ässät – KooKoo

Mainos

Varmoja linkkejä ei tällä kaudella ole, mutta varmasti chattaajat ovat mielellään mukana niitä metsästämässä. Samassa keskustelussa menossa aina jälki- ja etkolöylyt!

 

Mainos: Hintaoppaan avulla eri tuotteiden vertailu käy helposti. Lataa ilmainen sovellus allaolevista linkeistä!

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa liiga-kiekosta, NHL:stä tai vaikkapa omista mielenkiinnon aiheista? Rekisteröidy saman tien mukaan toimintaan klikkaamalla tästä! Tai katso lisätietoa: Tietoa meistä

Liigan pelit ilmaiseksi, live-stream Tappara vs Kärpät, Live stream HIFK, KalPa, SaiPa, Jokerit KHL ilmaiseksi, Ässät vs Ilves, Ilves vs SaiPa free SMliiga stream, Jyp vs Lukko free stream, Liigan pudotuspelit ilmaiseksi

Jaa käyttämällä:


Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.