Hjallis Harkimo tiedotti – Jokerit on myyty!

Jaa käyttämällä:


Harkimo luopuu Jokerien omistajuudesta. Kuva: Soppakanuuna [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], from Wikimedia Commons

KHL. Jokerien pääomistaja Hjallis Harkimo tiedotti tänään Youtube-kanavallaan löytäneensä Jokereille viimeinkin ostajan. Kaupassa omistusta vaihtaa Harkimon omistama 51 prosenttia KHL-joukkueesta. 

Harkimo kertoo Youtube-kanavallaan myyneensä osuutensa suomalaiselle taholle, jonka/joiden nimeä hän ei vielä suostu paljastamaan.

“Valitettavasti sitä mä en voi vielä kertoa, mutta ennen kuin joulupukki tulee niin te tiedätte, kuka tulee mun tilalle Jokereihin. Muistakaa: Jokereita ei myydä, jos se (ostava osapuoli) ei oo luotettava suomalainen ihminen, se on varma. Mut kyl se teille selviää kohta. Ja se on muuten hyvä tyyppi, Harkimo kertoo Youtube-videollaan.

Huhtikuussa Harkimo kertoi jo ajatuksistaan myydä oman osuutensa, joten näin 7 kuukauden odotuksen jälkeen kaupat saatiin viimein tehtyä.

Loput 49 % jäävät vieläkin venäläisten Rotenbergin veljien omistukseen, joten Jokereiden rahoitus KHL:ssä tulee olemaan tulevaisuudessakin kunnossa.

Alla olevalla videolla Harkimo kertoo kauppauutisten lisäksi muita kuulumisiaan.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.