Timo Jutilan paita nostettiin kattoon Hakametsässä – Leijonat hävisi ottelun

Jaa käyttämällä:


Leijonat. Yksi kaikkien aikojen Leijona-kiekkoilijoista, puolustajalegenda Timo Jutila, sai nimensä ja numeronsa osaksi legendaarista “jäädytettyä” leijonajoukkoa. Jutilalle pidettiin puheita ja myös hän itse piti puheen Hakametsässä suoritetun seremonian jälkeen Suomi kohtasi Tsekin.

Puheiden pääpaino tuntui olevan enempi Jutilan uran aikana tapahtuneiden hassujen sattumusten muistelua, mutta totta kai Leijona-legendaa muistettiin myös nostamalla esiin parhaat saavutukset ja uran kohokohdat, kuten maailmanmestaruus vuonna 1995.

Jutilan omassa puheessa legenda jakoi kiitosta sekä entisille joukkuekavereille, valmentajille että myös seuroille ja legendoille, jotka toimivat hänen esikuvinaan. Oman osansa kiitoksesta saivat toki Jutin vanhemmat ja perhe.

Seuraavassa otteita Jutin “highlightseista”:

Itse ottelu jäi selvästi legendan varjoon. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet olivat aavistuksen kohmeessa pitkän odottelun jäljiltä, ja vasta erän lopussa saatiin nauttia Leijonien johtomaalista.

Toisessa erässä ote oli täysin Suomella ensimmäiset viisitoista minuuttia – tuloksena 3-0 johto 2. erätauolle.

Kolmannessa erässä ilmeisesti hiipi jonkinlainen hyvänolon tunne puseroon, sillä Tsekki kavensi melko nopeasti 3-2:een parin kardinaalimunauksen jäljiltä, tullen lopulta tasatilanteeseen 3-3 ja vieden pelin jatkoille.

Leijonat hävisi lopulta voittolaukauskilpailussa lukemin 4-3.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.