Ferrarilla kuohuu taas – Maurizio Arrivabenelle potkut

Jaa käyttämällä:


 

F1. F1-talli Ferrarilla muutokset henkilöstössä tuntuvat jatkuvan edelleen. Pitkin vuotta jatkunut kuohunta on saanut jälleen uuden kliimaksin, kun tallin pomo Maurizio Arrivabenen on kerrottu saavan potkut.

Italialaisen La Gazetta Dello Sportin mukaan F1-pomon päivät ovat luetut. Italialaistallin kausi 2018 päättyi jälleen ilman valmistajien tai kuljettajien mestaruutta, minkä lisäksi tallin sisällä raportoidaan olevan kinaa Arrivabenen ja teknisen johtajan Mattia Binotton välillä. Talli kiistää väitteet, mutta sisäpiirilähteet ovat kertoneet Autosportille, että Ferrarin pääjohtaja John Elkann on jo päättänyt Binotton tulevan Arrivabenen tilalle.

Henkilöstövaihdos on tosin jo jokseenkin odotettu, sillä Arrivabenen johdolla Ferrari on hävinnyt mestaruuden arvoisella autolla täpärästi tai vähemmän täpärästi Mercedekselle jo useamman kauden aikana.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.