Jokerit hävisi Admiralille – “Nostimme jalan kaasulta”

Jaa käyttämällä:


KHL. Jokerit hävisi tänään vieraissa Admiral Vladivostokille lukemin 4-1. Voitto oli Admiralille ensimmäinen varsinaisella peliajalla Jokereita vastaan.

Jokerit teki ottelun avauserässä maalin, mutta toisessa erässä Idän jumbojoukkue onnistui tasoittamaan pelin. Kolmannessa erässä Admiral menikin sitten menojaan tahkoten peräti kolme maalia. Vieraiden maalilla Nikita Serebrjakov loisti 35 torjunnallaan, tosin Jokerit oli omissa paikoissaan luvalla sanoen ponneton.

Ottelun ainoan Jokeri-maalin iskenyt Nicklas Jensen osui jo ajassa 3.24, kasvattaen samalla pisteputkensa peräti seitsemän ottelun mittaiseksi.

– Saimme otteluun hyvän startin ja hallitsimme peliä. Pelasimme 40 minuuttia hyvin, mutta sitten nostimme jalan kaasulta. Emme löytäneet kolmannessa erässä keinoja nousta takaa, Jensen kertoi Jokerien tiedotteessa.

Jokereilla on allaan nyt neljän ottelun vieraskiertue, josta saaliina on toistaiseksi ollut kolme tappiota ja yksi voitto. Seuraava peli on luvassa torstaina vieraissa Amuria vastaan jo kello 11.30.

Jokerit tipahti tappionsa myötä läntisessä konferenssissa neljänneksi, ollen pisteen perässä Lokomotivia. Tällä hetkellä sijoitukset kolme ja neljä näyttävät olevan joukkueen haarukassa loppukautta ajatellen, sillä viidenteen sijaan on etua kahdeksan pistettä ja vastaavasti kakkosena olevaa SKA:ta Jokerit on jäljessä jo 12 pistettä.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.