Washington ja San Jose järjestivät maalitalkoot, Aho jälleen tehokas – katso video

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin hurjat maalijuhlat, kun Capitals ja Sharks iskivät yhteen. Lisäksi Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pääsivät yön pistetilastoihin.

Washington ja San Jose pelasivat peräti 13 maalin ottelun. Ottelun voittajaksi päätyi lopulta San Jose jatkoajan jälkeen lukemin 6-7. Molemmissa joukkueissa oli myös hattutempun tekijä, sillä Capitalsin Ovechin ja Sharksin Hertl tekivät kolme osumaa.

Yön muissa otteluissa Calgary kaatoi Carolinan jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Carolinan tasoituksen iski ajassa 59.16 Sebastian Aho Teuvo Teräväisen syötöstä. Aholla on nyt kasassa jo pisteet 22+33=55.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.