Hiihdon nuorten MM-kisojen säästötalkoot jatkuvat – markkinoidaan vanhoilla “Lahti 2017”-mainoksilla

Jaa käyttämällä:


Lahdessa järjestettävät nuorten MM-kisat ovat olleet otsikoissa säästämistalkoiden johdosta, mutta nyt säästäminen on saavuttanut, todennäköisesti tahattomasti, huvittavat mittasuhteet.

Iltalehti uutisoi, että Lahdessa järjestettäviä hiihdon nuorten MM-kisoja on mahdollista penkkiurheilijan seurata vain maksullisen livestriimin kautta. Tämä voi kuulostaa vielä kohtuulliselta ratkaisulta, mutta suurin yllätys on se, että selostus on tarjolla vain englannin kielellä. Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala perustelee ratkaisua säästösyillä ja hänen mukaansa liitto tavoittelee säästöjen avulla vain nollatulosta nuorten kisoista.

(Mainos, artikkeli jatkuu sen jälkeen)

Nyt säästötalkoot ovat kuitenkin menneet sille kuuluisalle “nextille levelille”, sillä kisoja markkinoidaan kaksi vuotta sitten järjestettyjen aikuisten MM-kisojen Lahti 2017-mainoksilla. Modernimedian toimittaja hieraisi torstai-iltana silmiään Lahden rautatieasemalla, kun keskeisellä paikalla tuli vastaan kaksi vuotta sitten pidettyjen MM-kisojen mainos. Toimittajan silmään ei osunut Lahden matkahuollon ja rautatieaseman läheisyydessä muita kuin tämä yksittäinen mainos, joka sekin markkinoi vääriä kisoja. Kyseessä on todennäköisesti tahaton inhimillinen virhe, mutta se irvailee karmanomaisesti kisojen tiukoille säästötalkoille.

21282 (3)

24.1.2019 otettu kuva Lahden rautatieasemalta

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.