Suomalaiset vireessä yön NHL-kierroksella – NHL siirtyy All-stars-tauolle

Jaa käyttämällä:


NHL. Suomalaiset olivat hyvässä tehovireessä yön NHL-kierroksella. Etenkin Carolinan suomalaiset olivat jälleen huippuvireessä.

Carolinan suomalaiskolmikko saalisti kovat tehopisteet yön kierroksella, kun joukkue kaatoi Vancouverin lukemin 5-2. Tehokkaimpana loisti jatkosopimuksestaan selkeästi piristynyt Teuvo Teräväinen, joka iski tehot 1+2. Sebastian aho nappasi kaksi syöttöpistettä ja Saku Mäenalanen yhden syötön.

Katso yllä olevalta videolta suomalaisten onnistumiset

Minnesota voitti ottelunsa Coloradoa vastaan lukemin 5-2. Ottelun tehokkain suomalainen oli Minneston Mikael Granlund, joka oli alustamassa kahta osumaa. Coloradon Mikko Rantanen kirjasi jälleen syöttöpisteen, joka nosti hänen kauden saldonsa jo tehoihin 23+51=74.

NHL vetäytyi yön pelin jälkeen All-stars tauolle viiden päivän ajaksi.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.