Australian avoimissa unelmafinaali – Djokovic ja Nadal kohtaavat sunnuntaina ilmaiseksi tulevassa lähetyksessä

Jaa käyttämällä:Tennis. Australian avointen loppuhuipennus lähenee kovaa vauhtia. Finaalissa kohtaavat jo vuosikausia tenniskentillä loistaneet Rafael Nadal ja Novak Djokovic, joka antoi tänään suoranaisen myrskyvaroituksen.

Välierässään Djokovic kukisti ranskalaisen Lucas Pouillen tylyin lukemin 6-0, 6-2, 6-2. Ennen tätä peliä Djokovicilla oli hieman vaikeuksia, sillä hän oli hävinnyt kaksi erää turnauksen aikana. Vastaavasti finaalivastustaja Rafael Nadal ei ole vielä hävinnyt erääkään.

Finaalista tulee varmasti jälleen eeppinen klassikko.

Suoraa lähetystä Australian avointen finaalista voi katsoa sunnuntaina TV5:ltä alkaen kello 10.30, mikäli sateet eivät viivästytä aikatauluja.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.