Jussi Jokinen palaa Kärppiin – voiko kukaan enää haastaa mestaruustaistossa?

Jaa käyttämällä:


Liiga. Oulun Kärpät kertoi tänään tiedotustilaisuudessaan odotetun uutisen, kun seura vahvisti Jussi Jokisen palaavan pitkältä kiertueeltaan Liigaan.

Jokisen sopimus kattaa loppukauden. Aiemmin kauden aikana Jokinen jäi ilman NHL-sopimusta ja tähyilikin paluuta rapakon taakse aina näihin päiviin asti. Välissä Jokinen kävi ylläpitämässä kuntoaan Sveitsin kakkossarjan Klotenissa, jossa syntyi seitsemässä pelissä tehot 2+10=12.

Tiedotteessa Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja korosti Jokisen merkitystä toteamalla hänen tuovan tasokkaan pelillisen panostuksen sekä NHL-kokemusta joukkueeseen.

– Upeaa, että tuon tason pelaaja palaa Kärppiin. Jussi on näyttänyt oman tasonsa pelaajana jo yli viidentoista vuoden ajan, ja hän on merkittävä vahvistus tähän joukkueeseen. Pelillisen antinsa lisäksi Jussi on myös erittäin tunnettu ja pidetty persoona täällä, Aho toteaa tiedotteessa.

Sopimus syntyi nopealla aikataululla tammikuun aikana:

– Pian Sveitsin reissun jälkeen tuli sellainen fiilis, että haluan ehdottomasti tulla Kärppiin. Sovimme asioista tammikuun alussa, mutta NHL-optio oli auki vielä viime viikon loppuun asti, Jokinen kommentoi sopimuksen syntyä.

(Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen)

Aiemmin Jokinen on juhlinut Kärpissä kahta Suomen mestaruutta. Viimeisten kokonaisten Kärppä-kausien ja nykyisen kauden väliin mahtuu pitkä ura NHL:ssä, jossa Jokinen saavutti 951 ottelussa tehot 191+372=563. Parhaillaan Jokinen saalisti urallaan 65 pistettä kauden aikana, ja Jokisesta oli usealle seuralle hyötyä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Toimittaja uskookin, että Jokinen on huikean iso lisä vieläkin tasollisesti jo nyt ylivoimaiselle Kärppä-joukkueelle. Ylivoimaan ja tasaviisikoin saadaan kentälle lisää nopeita käsiä, minkä lisäksi Jokinen oli NHL:ssä pelatessaan eliittiä alivoimalla. Tällä hetkellä Liigaa 17 pisteen erolla johtava Kärpät oli jo ennen uutista suurin suosikki mestariksi, eikä Jokisen saapuminen missään nimessä  himmennä tätä ylivoimaa.

Vain ihme voi enää estää Kärppien kullan.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.