Katso NHL Allstars -pelin kohokohdat ilman mainoksia – suomalaiset hyvässä vireessä

Jaa käyttämällä:


NHL. Tänä yönä pelattiin NHL:n mielipiteitä jakava Allstars-ottelu. Suomalaisista mukana vahvasti olivat keskisen divisioonan Mikko Rantanen ja Metropolin divisioonan Sebastian Aho.

Finaalissa Metropolin divisioonan joukkue otti 10-5 voiton keskisen divisioonan joukkueesta. Sebastian Aho saalisti finaalissa tehot 1+1 ja Rantanen teki tehot 2+1, ollen jopa lähellä hattutemppua. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Sidney Crosby, joka teki tehot 2+3.

Rantasen yhteissaldo peleistä oli 4+2, mikä oikeutti lähestulkoon parhaan pelaajan palkintoon. Voittaneen joukkueen pelaajat kuittasivat miljoonan taalan pääpalkinnon, ja tästä Aho kuittasi 80 000 euroa. Haastatteluissa Aho kertoi vievänsä rahoillaan suomalaiset syömään, mikäli nämä haluavat tulla mukaan.

Alla olevalta videolta voit katsoa parhaat palat peleistä.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.