Niin lähellä, mutta niin kaukana – Kontinen ja Peers hävisivät finaalissa

Jaa käyttämällä:


Tennis. Tenniksen Australian avoimet päättyivät suomalais-australialaisen parin Henri Kontinen ja John Peers osalta lievään pettymykseen.

Turnauksessa ilman erätappioita toistaiseksi kulkenut pari kohtasi finaalissa Pierre-Hugues Herbertin ja Nicolas Mahutin. Viidenneksi sijoitettu pari kukisti finaalissa 12. sijoitetun parin lopulta lukemin 6-4, 7-6 (7-1) ottaen kahdeksantena parina kautta aikojen mestaruuden kaikissa neljässä grand slam -turnauksessa. Ottelu kesti 98.minuuttia.

– Suuri kiitos kannustusjoukoille Suomessa. Siellä on aikainen aamu ja teillä ei ole ollut unirytmiä viimeiseen kahteen viikkoon – pahoittelut siitä. Kiitos kannustuksesta ja kaikista viesteistä, Kontinen kiitteli kenttähaastattelussa ottelun päätyttyä.

Tappio oli epäsuomalaiseen tapaan parille vasta toinen finaaleissa. Finaaleissa pari on pelannut jo 15 kertaa.

Tulos kuitenkin antaa toivoa paremmasta kaudesta, sillä viime kauden alussa parin pelit päättyivät pääosin avauskierroksilla. Keskelle kautta osuneen paremman vaiheen jälkeen loppukausi oli jälleen tervanjuontia. Nyt peli vaikuttaisi osuneen paremmin kohdilleen, ja odotukset Suomessakin tulevia turnauksia kohtaan kasvoivat varmasti.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.