Katso kooste – ManU teki ihmenousun Burnleya vastaan!

Jaa käyttämällä:


Valioliiga. Manchester United kohtasi eilen ottelussaan Valioliigassa Burnleyn. Joukkueen kahdeksan voiton putki katkesi viimein, mutta joukkue onnistui silti tekemään melkoisen tempun nousemalla loppuhetkillä 2-0 tappiolta tasapeliin.

Kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Burnley johti vielä lukemin 2-0, mutta ManU onnistui nousemaan tasoihin vielä aivan loppuhetkillä Paul Pogban ja Victor Lindelöfin osumilla.

Yllä olevalta videolta voit katsoa koosteen ottelusta. Kierroksen suurin yllätys nähtiin, kun Manchester City hävisi yllättäen oman pelinsä Newcastlelle. Samalla Liverpool otti pientä lisäeroa sarjan kärjessä.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.