Mikko Koivu loukkaantui, neljä suomalaista onnistui maalinteossa

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin useita suomalaisonnistujia, mutta myös yksi valitettava loukkaantuminen.

Mikko Koivu otti osumaa polveensa Minnesotan pelissä Buffaloa vastaan. Koivu onnistui pelaamaan ottelussa vain kolme minuuttia, ja Koivun menetys voi olla iso isku keskikaistalle ja puolustuspäähän runkosarjan loppukamppailuja ajatellen. Vamman laadusta ei ole vielä tietoa, mutta raporttien mukaan Koivu poistui hallilta kainalosauvojen kanssa. Aiemmin kauden aikana Koivu oli joutunut huilaamaan neljä peliä myös polvivaivojen takia.

Buffalo voitti pelin lopulta voittolaukauskilpailussa lukemin 5-4.

Mainos, artikkeli jatkuu

Montrealin ja Anaheimin välisessä pelissä Jesperi Kotkaniemi onnistui jo kolmannessa ottelussa peräkkäin maalinteossa tehtyään joukkueen 2-1 johtomaalin. Ottelu päättyi lopulta lukemin 4-1, joten voittomaali meni nuoren suomalaisen nimiin. Kotkaniemi on saavuttanut nyt kauden aikana tehot 9+17=26.

Floridan ja St. Louisin välisessä ottelussa Henrik Borgström ja Aleksander Barkov avasivat joukkueen maalihanat, mutta lopulta St. Louis Blues voitti pelin lukemin 3-2. Maali oli Barkoville jo kauden 19.

Washingtonin ja Vancouverin välisessä pelissä Markus Granlund vastasi joukkueen 1-2 kavennuksesta kun Canucks hävisi pelin lukemin 3-2. Samassa pelissä Alexander Ovechkin nousi NHL:n kaikkien aikojen tehokkaimmaksi venäläispelaajaksi.

Muista yön otteluista mainitsemisen arvoinen lienee jatkoajalle päätynyt San Jose – Winnipeg, joka päätyi Sharksien 3-2 voittoon. Patrik Laine pelasi jälleen kiikaritehoilla.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.