Näin seuraat F1-testejä suorana

Jaa käyttämällä:


F1-Kauden testit jatkuvat vielä pari päivää Barcelonassa. Tallien väliset voimasuhteet ovat vielä osittain mysteeri.

F1-testit jatkuvat vielä Barcelonassa, ja Valtteri Bottaksen sekä Kimi Räikkösen suorituksia on varmasti mukava seurata. Paras ja melkein ainoa tapa seurata niitä on tekstien välityksellä.

Tästä linkistä pääset suoraan seurantaan F1-testeistä.

(Mainos, artikkeli jatkuu viälä..)

Testeistä itsestään ei ole olemassa live-kuvaa muuta kuin satunnaisesti esimerkiksi Youtubessa tai Periscopessa jonkun katsojan kuvaamana. F1-kausi 2019 vastaavasti löytyy varmasti internetistä suorana ja ilmaiseksi koko kauden ajan, esimerkiksi Sky Sportsin selostuksella, joka on kirjoittajalle henkilökohtaisesti parempi vaihtoehto kuin MTV:n selostus.

Tallien välisistä voimasuhteista ei voi vielä vetää kovin suuria johtopäätöksiä testien perusteella, sillä autot ajavat erilaisilla asetuksilla ja eri bensakuormilla. Tällä hetkellä yleinen konsensus varikolla vaikuttaisi olevan se, että Ferrari ja Red Bull ovat muita edellä. Mercedes vastaavasti on jäänyt pahasti jälkeen ja se on jotenkin epäonnistunut suunnittelussaan. Keskikastissa on tiukkaa, mutta Alfa Romeo vaikuttaisi olevan yllättävän nopea ja erittäin luotettava. Williams lienee tällä hetkellä koko pahnan pohjimmaisena.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.