Suomalaiset vireessä yön NHL-kierroksella – Rantaselle ennätyspisteet, Aho ja Borgström maalinteossa

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin useita suomalaisonnistujia. Coloradon Mikko Rantanen onnistui iskemään yhden kauden ennätyspisteensä, kun Colorado kaatoi Detroitin 4-3 jatkoajalla.

Rantasen kauden pistesaldo on nyt 29+56=85, kun aiempi ennätys oli 29+55=84. Rantanen teki ottelussa tehot 1+2, iskien joukkueensa tasoituksen 2-2:een ylivoimalla sekä syöttämällä 3-3 tasoituksen ja Nathan MacKinnonin voittomaalin jatkoajalla.

Herkullisia ja eettisiä kahveja suoraan kotiovelle SLURPilta.

Maali oli 22-vuotiaalle Rantaselle jo kauden 29:s, jolla hän jakaa suomalaisten maalipörssin kärkipaikan yhdessä Sebastian Ahon ja Patrik Laineen kanssa.

Rantasella on nykytahdilla hyvät mahdollisuudet ylittää jopa 100 pisteen raja kolmantena suomalaisena legendaaristen Jari Kurrin ja Teemu Selänteen jälkeen.

Omasta menestyksestä huolimatta Rantasen katseet ovat kuitenkin joukkueen suorituksessa.

(Mainos)

– Runkosarjaa on jäljellä 15 peliä. Hyvä kausi on sellainen, että pääsemme pudotuspeleihin. Jos emme pääse, en ajattele tämän olevan hyvä kausi. Paljon pelejä on jäljellä, Rantanen sanoi Avalanchen nettisivuilla.

Illan muita suomalaisnimiä olivat ehdottomasti Carolinan Sebastian Aho sekä Floridan Henrik Borgström. Aho onnistui tekemään kaksi maalia Carolinalle joukkueen hävitessä Bostonille jatkoajalla 4-3. Aho teki joukkueensa ensimmäisen ja toisen maalin, joista jälkimmäinen tuli läpiajosta. Samalla Aho venytti pisteputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi, ja putken aikana Aho on tehnyt tehot 5+3.

Floridan Henrik Borgström tykitti komean osuman ylivoimalla. Voit katsoa maalin alla olevasta twiitistä.

Katso Liigan otteluita suorana ja ilmaiseksi netistä!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.