Hintz ja Granlund liekeissä, Rask murskattiin täydellisesti

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin lukuisia suomalaisonnistujia, kun Mikael Granlund ja Roope Hintz viettivät kahden tehopisteen iltaa. Suomalaismaalivahdeista Tuukka Raskilla ei ollut paras päivä.

Dallasin suomalaishyökkääjä kasvatti yön kierroksella maalisaldonsa seitsemään, kun hän iski kaksi maalia Dallasin 2-0 voitossa Buffaloa vastaan. Molemmat maalinsa hän teki ottelun toisessa erässä.

(Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen)

Dallasin maalilla Ben Bishop pelasi jo kolmannen nollapelinsä putkeen, torjuen peräti 35 laukausta.

– Voitot ovat tärkeitä. Tietenkin nollapelit ovat kivoja, mutta emme me sen takia pelaa. Joukkuekaverit tekevät tärkeää työtä edessäni, Bishop kommentoi osuvasti NHL.comin verkkosivuilla.

Toinen suuri suomalaisonnistuja yön kierroksella oli Mikael Granlund, joka alusti kaksi Filip Forsbergin maalia joukkueen kolmannen erän kirissä Anaheimia vastaan. Salamamaalit eivät riittäneet kuitenkaan voittoon, sillä Anaheim hoiti pelin 3-2.

Nashville alkaa jälleen osoittamaan pieniä hyytymisen merkkejä kevään kovien pelien edessä, toteaa toimittaja tässä kohtaa.

Muista suomalaiskenttäpelaajista pisteiden makuun pääsivät keskinäisessä kohtaamisessa Winnipegin Patrik Laine ja San Josen Jonas Donskoi. Winnipeg hävisi San Joselle 4-5.

Kovassa vireessä koko kevään ollut Boston kärsi 7-4 tappion Columbusta vastaan. Bostonin maalilla Tuukka Rask ei ollut aivan parhaassa vireessä, sillä hän torjui ottelussa 19/24 kertaa.

Alta olevalta videolta voit katsoa Hintzin molemmat maalit!

 

Katso jääkiekon SM-liiga suorana ja ilmaiseksi!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.