Oikaisu – Eremenko ei palaa Huuhkajiin

Jaa käyttämällä:


Useiden suomalaismedioiden lähteiden mukaan pelikiellosta vapautunut Roman Eremenko on tekemässä viimein paluun Huuhkajiin.

MTV:n mukaan Eremenkoa oltaisiin oltu valitsemassa Markku Kanervan joukkueen otteluihin Armeniaa ja Italiaa vastaan. Pelikiellostaan lokakuussa vapautunut Eremenko on pelannut uuden venäläisseuransa FK Rostovin riveissä kaksi täyttä ottelua paluunsa jälkeen.

(mainos)

Markku Kanerva julkisti virallisesti joukkueensa karsintapeleihin keskiviikkoaamulla. Suomi kohtaa Italian 23. maaliskuuta ja Armenian 26. maaliskuuta. Jos menestystä ei karsinnoissa tule, Suomella on kuitenkin vielä takaportti kisoihin Kansojen Liigan lohkovoittonsa ansiosta.

Edit 14:58: Eremenkoa ei lopulta valittu joukkueeseen, sillä Kanervan mukaan hän ei ollut vielä täydessä pelikunnossa. Eremenko itse olisi halunnut tulla joukkueen matkaan.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.