Onko kotona kiire? Tällä simppelillä treenillä poltat rasvaa, kestää vain 10 minuuttia!

Jaa käyttämällä:


Välillä kotona voi olla arjen keskellä kiire – on töitä, kotitöitä, lapsia ja kenties kaikkia pakollisia tai turhia menoja, joiden välillä ei kenties jaksaisi mennä salille.

Youtubessa löytyy kuitenkin tehokkaan oloinen 10 minuutin treeni kotioloissa tehtäväksi. Treeni ei vaadi juurikaan kummempia välineitä, vaan sen voi tehdä kotona vaikkapa vain matolla ja katsellen samalla esimerkiksi Salattuja Elämiä. Tai muuta mielisarjaa.

Video  löytyy heti mainoksen jälkeen

10 minuutin tehotreeni on suunniteltu polttamaan rasvaa tehokkaasti, ja ainakin toimittajan kotona hikeä saatiin aikaiseksi. Jos et usko tehoon, kokeile heti! Videolla on ohjeet ja ajastin, joten et tarvitse edes aiempaa kokemusta toistaaksesi harjoitukset.

Mukavaa viikonloppua!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.