Patrik Laine maalasi jälleen – Winnipeg tukalassa tilanteessa, Columbus kiinni jytkyssä

Jaa käyttämällä:


Yön NHL-kierroksella nähtiin jälleen onnistuminen Patrik Laineelta, kun tämä osui ottelussa St.Louis Bluesia vastaan. Winnipeg hävisi kuitenkin toistamiseen kotonaan ja lähtee seuraaviin peleihin tukalasta asetelmasta.

Itse pelissä Winnipeg hävisi jälleen St.Lousille vain maalilla, lukemin 3-4. Winnipeg teki tosin jälleen helpohkoja virheitä ja pelasi etenkin 5-5 pelissä paikoitellen lepsusti. St. Louis ei jättänyt tilaisuuksiaan käyttämättä, ja hoiti homman kotiin.

Patrik Laine iski Jetsin 2-1 johtomaalin ylivoimalla, mutta sen jälkeen pahimmat sulamiset puolustuksen ohella esitti maalivahti Connor Hellebuyck. Pari helppoa maalia käänsi pelin suunnan Bluesille.

Bluesin tiiviin paketin murtaminen on ollut Jetsille haastavaa, ja nyt joukkue on jo 0-2 tappiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Jos tiedettäisiin, miten paketti murretaan, ei oltaisi 2-0 häviöllä. Huomisen aikana on jotain keksittävä, sillä jos ei keksitä, sarjasta tulee lyhyt. Puolustus ainakin tulee saada kuntoon, Laine totesi NHL:n haastattelussa.

Katso laineen maali alta olevalta koostevideolta.

Kevään trendien perusteella voi olla, ettei Winnipeg enää tästä nouse. Blues on ollut kevään kuumin joukkue, Jets vastaavasti on ollut kahdenkymmenen huonommalla puolella, vaikka se pääsikin pudotuspeleihin paremmalla runkosarjasijoituksella.

Columbus virittelee isoa yllätystä

St. Louis Bluesin vire ei ollut tilastoja katsomalla mikään yllätys, mutta toisessa sarjassa muhii tällä hetkellä jättipaukku.

Runkosarjan täysin suvereenisti hoitanut Tamba Bay on kontannut nyt jo kahdesti Jarmo Kekäläisen kokoamaa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Ensimmäisessä osassa Columbus nousi kolmen maalin tappiolta 4-3 vierasvoittoon. Viime yön ottelussa joukkue murskasi suursuosikin jo tylyin 5-1 lukemin ja lähtee makeista asemista omiin kotiotteluihinsa.

Sarjassa, jonka piti olla varmimpia 4-1 tai 4-1 voittoja suosikille! Joukkueelle, joka teki uuden voittoennätyksen 62 voitolla ja joka oli 21 pistettä parempi kuin seuraavaksi paras joukkue.

Columbus on onnistunut nollaamaan täysin runkosarjassa loistaneen Nikita Kutsherovin, joka on jäänyt sarjassa nollille. Columbukselta ottelussa kirkkaimmin loistivat tehot 1+3 tahkonnut Matt Duchene sekä 23/24 kertaa torjunut maalivahti Sergei Bobrovski.

Kekäläisen johtama joukkue on toistaiseksi siis kiinni avauskierroksen isoimmassa jytkyssä. Seuraavat kaksi peliä määräävät todella paljon ottelusarjan suuntaa.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.