MM-kisojen 3.päivän ennakot ja striimit – Leijonilla välipäivä, Kanada ottaa mittaa Iso-Britanniasta

Jaa käyttämällä:


MM-kisojen 3. pelipäivänä ei nähdä Leijonia, eikä myöskään mitään ns. huippuotteluita. Toisaalta esimerkiksi Tanskan ja Saksan pelissä on kovat panokset, sillä tappiolla joukkueiden tie jatkopeleihin käy erittäin hankalaksi.

ModerniMedia kertoo otteluista ennakot ja katsoo, ketkä ovat illan kamppailuissa vahvoilla. Lisäksi listaamme lähetyksiä erilaisiin laillisiin striimeihin.

MM-kisat ilmaiseksi yleisohje tästä artikkelista, ja vaihtoehtoiset striimit täältä.

Youtube ja BelarusTV vaativat VPN:n!

MM-kisat 12.5.2019 ennakot ja streamit

Mainos, artikkeli jatkuu sen jälkeen

13:15 USA – Ranska

Ensimmäinen peli toimi varmasti jenkeille vahvana herätyksenä, ja nyt pitäisi jäällä olla erilainen USA kuin mitä oli Slovakiaa vastaan. Ranska kärsi avauspelissään tappion, ja jenkkejä vastaan taitaa olla tulossa toinen.

Streams: Youtube VeikkausTV  Twitch

13:15 Venäjä – Itävalta

Kova Venäjä ottaa mittaa heikosti kisat aloittaneesta Itävallasta. Venäjän joukkue on vahva suosikki tähän peliin, mutta pelistä kannattaa katsoa, osaako Venäjä pelata kurinalaisesti joukkueena, vai sooloilevatko yksilöt tehojen perässä?

Streams: Youtube VeikkausTV Belarus5 Twitch

17:15 Italia – Ruotsi

Italia avasi kisat katastrofaalisella 9-0 tappiolla Sveitsiä vastaan, ja tästä pelistä tulee tuskin yhtään helpompaa. Ruotsi aloitti kisansa heikosti häviämällä kohtuullisen ponnettoman esityksen jälkeen Tshekeille. Ärsytetty Ruotsi tulee varmasti harjoittelemaan maalintekoa kovalla kädellä tässä pelissä, joten maalijuhlia himoavien kannattaa katsoa tämän pelin striimi.

Streams: Youtube VeikkausTV

17:15 Tanska – Saksa

Mielenkiintoinen peli luvassa, ja panoksena on varmasti mahdollisuus pelata vielä lohkon 4.sijasta. Molemmat aloittivat kilpailut niukoilla voitoilla, ja Saksa oli erittäin tehoton hyvin puolustanutta Iso-Britanniaa vastaan. Leon Draisatlin pitää herätä muun Saksan joukkueen mukana, sillä tappio Tanskalle tietäisi todennäköisesti mahdollisuuksien valumista viemäreihin ajatellen puolivälieriä. Saksalla on ainakin ensimmäisten pelien perusteella tosin pieni etu maalivahtipelissä, sillä Sebastian Dahm ei vakuuttanut Tanskan avauksessa.

Streams: Youtube VeikkausTV Facebook

21:15 Iso-Britannia – Kanada

Pääsarjatasolla pitkästä aikaa esiintyvä Iso-Britannia saa vastaansa erittäin kovan vastustajan toisessa ottelussaa. Avausottelussa Suomea vastaan hävinnyt Kanada tulee ärhäkkäästi hakemaan tehoja ja avauspisteitään MM-kisoissa. Iso-Britannia tulee olemaan luultavasti melkoinen vastaantulija tässä kamppailussa – kuinka pitkään numerot pysyvät siedettävinä?

Streams: Youtube VeikkausTV

Mainontaa..

21:15 Latvia – Sveitsi

Sveitsi avasi kisansa vakuuttavalla voitolla Italiasta, ja joukkue onkin saanut nyt koneet varmasti hyvin käyntiin heikommin sujuneiden harjoitusotteluiden jälkeen. Sveitsi tähtää varmasti paikkaan puolivälierissä, ja Latvian halutessa samaa sen pitäisi tänään pystyä tekemään jättiyllätys. Avauspelissä Latvia käytännössä varmisti jo paikkansa A-sarjassa, onnistuuko se tässä ottelussa venymään ja nostamaan tavoitteitaan vielä ylemmäs?

Tuskin, on oma valistunut arvioni.

Streams: Youtube Twitch VeikkausTV

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.