MM-kisojen 11.päivä – sijoitukset alkavat ratketa, Leijonat viettävät vapaata

Jaa käyttämällä:


MM-kisat. MM-kisat jatkuvat vielä toiseksi viimeisen alkulohkokierroksen myötä. Päivän peleissä riittää panosta etenkin häntäpäässä, sillä illan otteluissa ratkotaan, ketkä tippuvat a-sarjasta ja ketkä sinne jäävät.

Vertaa hintoja hintaoppaan avulla, tee selvää säästöä! Lataa ilmainen sovellus:

Hintaopas Google Play tai
Hintaopas Appstore

ModerniMedia kertoo otteluista ennakot ja katsoo, ketkä ovat illan kamppailuissa vahvoilla. Lisäksi listaamme lähetyksiä erilaisiin laillisiin striimeihin.

MM-kisat ilmaiseksi yleisohje tästä artikkelista, ja vaihtoehtoiset striimit täältä. Youtube ja BelarusTV vaativat VPN:n!

MM-kisat 20.5 ennakot ja streamit/IIHF World Championships online for free 20.5.2019

17:15 Ranska – Iso-Britannia

Ranska ja Iso-Britannia pääsevät otteluun erittäin selkeist lähtökohdista. Ne ovat lohkonsa kaksi viimeistä joukkuetta, ja voittaja jatkaa tästä ensi vuonna A-sarjassa, häviäjä hakee vauhtia alempaa.

Pelillisesti Ranska on ollut Iso-Britanniaa edellä näiden kisojen ajan, ja materiaalin pitäisi riittää tässä ottelussa. Britit ovat olleet hyvin yritteliäitä näissä kisoissa (hattu pois päästä) eivätkä ole tyytyneet vain purkamaan kiekkoa – hyökkäyksiin on lähdetty ennakkoluulottomasti, mutta taito vain ei ole riittänyt. Ranska voittaa todennäköisesti n. 9 kertaa 10:stä tämän ottelun.

Streams: Youtube Twitch VeikkausTV

17:15 Ruotsi – Latvia

Ruotsi lähtee tästä hakemaan “varmoja” pisteitä ja varmistelemaan hyvää lohkosijoitusta. Latvia luultavasti vain pelailee ottelun läpi ja pyrkii ottamaan mahdollisimman pieninumeroisesti turpaan.

Streams: Youtube  VeikkausTV

21:15 Itävalta – Italia

Itävalta ja Italia pelannevat tänään siitä, kumpi niistä on virallisesti kisojen huonoin joukkue. Britit ja Ranska kamppailevat myös tästä tittelistä, mutta toisaalta nämä kaksi maata ovat olleet paljon haluttomampia ja mauttomampia, minkä takia maalierotkin näyttävät erittäin rumalta.

Itävallalla on kenties puolellaan materiaalietu ja viime pelin lepuutuksien takia sillä lienee aavistuksen paremmat energiatasotkin. Italialta ei ole nähty mitään ihmeitä, ja eiköhän se tässä pelissä ole yhtä p*ska kuin aiemminkin. Itävalta voittanee ilman suuria kenttämestarin erikoisia.

Streams: Youtube VeikkausTV

21:15 Kanada – Tanska

Tanska on tsempannut näissä kisoissa kivasti, mutta kun kaikki huiput eivät ole paikalla, tämä on lopputulos. Jatkopaikkaa ei tullut, toisaalta putoaminenkaan ei kovin lähellä todellisuudessa ole ollut. Kanadaa vastaan Tanska varmasti pyrkii pelaamaan hyvän ja kunnollisen ottelun, ja alku lienee tärkeä tälle joukkueelle – jos Kanada ei pääse kasvattelemaan eroa liian aikaisin isoksi, voi tästä tulla mukava peli katsottavaksi. Todennäköisesti Kanada hoitaa tämän homman puhtailla papereilla, lukemat ovat vielä epäselvät.

Streams: Youtube  VeikkausTV Belarus 5 (VPN required)

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.