MM-kisojen puolivälierien ennakot ja striimit – Leijonilla kova paikka Ruotsia vastaan

Jaa käyttämällä:


MM-kisat. Jääkiekon MM-kisoissa pelataan tänään neljä kuolemanottelua, sillä voitolla päästään jatkoon, tappiolla kisat päättyvät kuin seinään.

Päivän ensimmäisissä peleissä kohtaavat Kanada ja Sveitsi sekä Venäjä ja USA. Lähtökohtaisesti molemmissa otteluissa on yksi suursuosikki, mutta Sveitsi ja USA voivat teoriassa jopa yllättää. Illan toisissa otteluissa Suomi ja Ruotsi pelaavat todennäköisesti tasaisimman kamppailun, ja Saksa pyrkii pyristelemään Tshekkiä vastaan.

Vertaa hintoja hintaoppaan avulla, tee selvää säästöä! Lataa ilmainen sovellus:

Hintaopas Google Play tai
Hintaopas Appstore

ModerniMedia kertoo otteluista ennakot ja katsoo, ketkä ovat illan kamppailuissa vahvoilla. Lisäksi listaamme lähetyksiä erilaisiin laillisiin striimeihin.

MM-kisat ilmaiseksi yleisohje tästä artikkelista, ja vaihtoehtoiset striimit täältä. Youtube ja BelarusTV vaativat VPN:n! Opera-selain toimii ainakin kaikissa tämän päivän NHL-peleissä, jos ottaa amerikan kohteeksi (YOUTUBE)

MM-kisat 23.5 ennakot ja streamit, puolivälierät/IIHF World Championships online for free 23.5.2019 – Quarter finals

17:15 Kanada – Sveitsi (3-2 je.)

Kanada onnistui loppujen lopuksi nappaamaan Kosicen lohkon voiton, kun Suomi suli loppumetreillä Saksaa vastaan. Rehellisesti sanoen voidaan kyllä todeta, että kovin joukkue voitti lopulta, niin suvereeni se oli esimerkiksi USA:ta vastaan. Sveitsi vastaavasti pystyi omassa lohkossaan kiusoittelemaan isompiaan, mutta vielä ei aivan riittänyt alkusarjassa.

Kanada joutuu lähtemään puolivälieriin ilman pelikieltoon joutunutta Anthony Manthaa, mikä on pieni isku joukkueelle ottaen huomioon Manthan tehokkuuden. Kovia nimimiehiä on silti rosteri täynnä. Sveitsilläkin on omat NHL-apunsa, ja lisäksi Sveitsille sopii Suomen tapaan lähteä peliin altavastaajana. Sveitsi tulee pelissä ottamaan paljon kiekkoa vastaan omassa päässä, mutta toisaalta he ovat kovia puolustamaan, mikä voi ajaa Kanadan pelaajat jossain kohtaa turhautumisen partaalle, jos onnistumisia ei tule.

Streams: Youtube VeikkausTV Twitch

17:15 Venäjä – USA (4-3)

Venäjä oli lohkovaiheessa aivan suvereeni joukkue, joka vältteli perivenäläisiä syntejä, kuten heikkoa ja laiskaa puolustamista sekä vuotavaa maalivahtipeliä. Tästä saivat kärsiä niin Ruotsi, Sveitsi, kuin Tshekkikin, ja pienemmät maat sitten ottivatkin kunnolla turpaan.

USA vastaavasti pelasi paikoitellen hyvin ja nopeasti, mutta virheitä tuli aivan liikaa, ja maalivahtipeli jätti parantamisen varaan. Olisi kisojen suurin yllätys, jos jenkit tästä menisivät jatkoon.

Streams: Youtube VeikkausTV Twitch Twitch Twitch

21:15 Suomi – Ruotsi

Ennakko tästä! Antero Mertaranta selostaa TV:ssä ilmaiseksi!

Streams: Youtube VeikkausTV Twitch NHL Network  CMore Mertsi (HD)

21:15 Tshekki – Saksa

Kierroksen lähtökohtaisesti yllätyksettömin ottelu. Saksa onnistui yllättämään Suomen, mutta Tshekin taso lienee liian kova tällä erää. Tässähän voi muuten veljet käydä niin, että kaikki välieräjoukkueet on samasta lohkosta!

Streams: Youtube VeikkausTV Twitch NHL Network Cmore Stream 1

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.