KymiRingillä ajetaan ensi vuonna MotoGP-kilpailu – katso tuore video asfaltoidusta radasta

Jaa käyttämällä:


Etelä-Suomen Sanomat kävi tällä viikolla ottamassa tuntumaa kilparadan asfalttipintaan.

Iittiin rakenteilla olevalla moottoriradalla ajetaan MotoGP-kilpailut vuosina 2020-2024. Yksittäisen kilpailun katsojamäärän arvioidaan olevan 100 000 – 150 000. Televiosta kilpailua seurataan yli 200 maassa ja katsojamäärän arvioidaan olevan 480 miljoonaa. Tänä kesänä radalla järjestetään kansainväliset testiajot 19.-20.8.2019. Suomen Mika Kallio on mukana KTM:n testitiimissä. Katso linkin videolta, kun ESS kävi tällä viikolla tutustumassa ensimmäisen asfalttikerroksen saaneeseen rataan. Tulevaisuudessa KymiRingillä saatetaan ajaa vähintään Formula 1 testiajoja.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.