Nyt on kova paljastus – Lionel Messi meinasi jättää Barcelonan!

Jaa käyttämällä:


Lionel Messi paljasti haastattelussa meinanneensa jättää seuransa. Lähtö oli lähellä vuonna 2013.

Vuonna 2013 Espanjan viranomaiset tutkivat Messiä laajassa veropetostapauksessa, johon joutui myös monia muita Espanjassa pelanneita jalkapalloilijoita.

Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Messi sai lopulta tuomion, jonka mitta oli 21 kuukautta ehdollista vankeutta. Tämän lisäksi Barcelonan supertähti joutui maksamaan kahden miljoonan sanot.

RAC1:n haastattelussa Messi kommentoi, että mietti vilpittömästi lähtöä seurasta tuona aikana. Vika ei ollut kuitenkaan Barcelonassa, joka oli ollut Messin tukena. Messi syytti Espanjaa ja koki tulleensa huonosti kohdelluksi.

Messille oli kuulemma useita ovia auki seurojen suhteen, mutta yksikään niistä ei tehnyt argentiinalaistähdestä tarjousta, sillä Messin tiedettiin haluavan jäädä katalaaniseuraan, jossa hän on pelannut koko ammatilaisuransa ajan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toimittajan kommentti:

Messin reaktio taisi olla klassinen “taistele tai pakene” -reaktio. Messi oli varmasti tietoinen tästä verosuunnittelusta, jota hänen taustajoukkonsa olivat harjoittaneet. Tekopyhää toimintaa joka tapauksessa maailman huipulta. Miksi ihmeessä hän on vihainen Espanjalle, jos hän itse jää kiinni veronkierrosta?

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.