Carolinan suomalaiset kaatoivat Detroitin – Teräväinen hirmuvireessä

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin lukuisia suomalaisonnistujia. Suurimman sankarinviitan otti Carolinan kaksikko.

Mainos.Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore


Katso suomalaisten maalit tältä videolta!

Carolinaa edustavat Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho jatkoivat mainiossa pistevireessä. Molemmat keräsivät tehot 1+1, kun Carolina kukisti Detroit Red Wingsin lukemin 2-0. Avausmaali oli Ahon käsialaa, toisen teki Teräväinen ottelun lopussa tyhjään maaliin.

Aho kommentoi maaliaan “onnekkaaksi pompuksi”. Aho analysoi ottelua muuten seuraavasti:

-– Ensimmäinen erä ei ollut hyvä. Annoimme Detroitille liikaa hyviä paikkoja. Onneksi meillä on hyvä maalivahti, joka teki muutaman upean torjunnan, ottelussa kolmostähdeksi valittu Aho tarinoi.

Carolinan maalivahti James Reimer ei joutunut hurjemmin hikoilemaan NHL-jumboa vastaan nollapelinsä eteen. Maalivahti torjui ottelussa 19/19 kertaa, ja hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teräväinen nousi tehopisteillään jo NHL-pörssin 15.sijalle tehoin 7+19=26. Hänen edellään suomalaisista on vain kolme pistettä enemmän tehnyt Aleksander Barkov.

Granlund maalivireessä

Vaisun alkukauden Edmontonissa pelannut Markus Granlund on äitynyt nyt jopa pieneen maaliputkeen, sillä suomalainen teki Edmontonin 3-3-tasoituksen ottelussa Arizonaa vastaan. Maali oli Granlundin kauden kolmas, ja nyt jo toinen peräjälkeen. Tällä hetkellä kauden tehot ovat 3+1.

Edmontonin Mikko Koskinen oli maalilla, ja Edmonton voitti lopulta voittolaukauskilpailussa luvuin 4-3. Koskinen torjui 26/29 kertaa. Arizonan Antti Raanta oli tällä kertaa huilivuorossa.

Alla video myös Granlundin maalista

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.