Valioliigaennakko: ManU kaipaa kipeästi voittoa, maalirikas peli odotettavissa

Jaa käyttämällä:


Jalkapallo. Jalkapallon Valioliigan illan kenties mielenkiintoisimmassa ottelussa kohtaavat Manchester United ja Tottenham. Unitedin päävalmentajan asema on vakaasti uhattuna, kun taas Tottenham on löytänyt uuden vaihteen silmään uuden päävalmentajansa Jose Mourinhon johdolla.

Samalla ottelu on Mourinhon paluu Old Traffordille viime kauden potkujen jälkeen. Jos oikein ironisesti käy, Mourinhon paluu on samalla viimeinen ottelu Unitedin päävalmentajalle.Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Maalirikas peli odotettavissa

Pelissä riittää paljon panosta Unitedin osalta. Seura on tällä kaudella vasta sijalla kymmenen, vain kuusi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Joukkueen nimi huomioon ottaen tulosten pitäisi olla huomattavasti parempia. Joukkue ei ole onnistunut kauden aikana voittamaan edes kahta peliä peräkkäin, ja valmentaja Ole-Gunnar Solsjkaerin paikka on vahvasti uhattuna.

Unitedin materiaalikaan ei toki ole kovin vahva verrattuna vaikkapa takavuosien ManUun, ja esimerkiksi Williams ei olisi ikimaailmassa päässyt kentälle Fergusonin alaisuudessa. Peli vaikuttaa ajoittain todella terävältä ja fiksulta, mutta kokonaiskuva on pääosin kaaoottinen, ja joukkueen kenttätasapaino rakoilee turhan usein, minkä lisäksi puolustuksessa on paljon tekemistä – joukkue on päästänyt kauden aikana 17 maalia, mutta vain tuuri on pelastanut pahemmat lukemat useassa pelissä. Maaleja joukkue on tehnyt vastaavasti 21 kappaletta. Joukkueen tähdistä esimerkiksi Juan Mata on ollut kaukana huippuvuosien vireestään, ja oikeastaan vain tähtivahti David de Gea ja hyökkääjä Marcus Rashford (7 maalia) saavat edes jokseenkin puhtaat paperit tästä kaudesta. Toki United on kärsinyt myös loukkaantumisista, ja illan pelissä poissa ovat luultavasti ainakin Pogba, Matic, Rojo ja Martial. Näin ollen keskikentän ja hyökkäyksen paras terä lienevät poissa, toisaalta, viime ottelussakin ManU onnistui iskemään useamman maalin Aston Villaa vastaan.

Mainos

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Tottenham on viime aikoina piristänyt otteitaan tulosten valossa selvästi Jose Mourinhon alaisuudessa. Vaikka Mourinho ei ole vielä selvästikään ehtinyt tuoda omaa pelitapaansa joukkueeseen sisään, on Tottenham ollut selvästi organisoidumpi ja parempi joukkue kuin entisen valmentajansa Mauricio Pocchettinon alaisuudessa. Kuudentena Valioliigassa majaileva Tottenham on voittanut viimeiset kolme peliään, ja kaikki pelit ovat olleet erittäin runsasmaalisia. Maalintekovoimaa ja tehoa joukkueesta löytyy, mutta puolustus ei ole vielä sillä tasolla, millä sen pitäisi top-6-joukkueella olla – viimeisessä kolmessa pelissä sen taakse on tehty peräti kuusi maalia!

Ottelusta on odotettavissa todennäköisesti kauden aiempien suoritusten perusteella runsasmaalinen. United tarvitsee ehdottomasti voiton pelistä, sillä muuten todennäköisesti ennen kauan samaan valmentajaan luottanut joukkue tarjoaa jälleen monon kuvaa norjalaiselle päävalmentajalleen. Kenties entinen Tottenham-luotsi astuukin tämän illan jälkeen penkin taakse.

Mainos

SEKSILELUT

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.