Laine onnistui maalinteossa, Aho ja Teräväinen jatkoivat tehoilua – katso video!

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin lukuisia suomalaisonnistumisia. Sebastian Aho teki uransa sadannen maalin, ja Patrik Laine oli lähellä ilmaveivimaalia.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Winnipeg Jetsin ja Detroit Red Wingsin kohtaamisessa tahtipuikkoa heilutti ottelun ajan Winnipeg, joka kukisti vastustajansa lukemin 5-1. Jetsin neljännestä maalista vastasi Patrik Laine, jonka kauden yhdeksäs osuma nosti suomalaisen jo 29 tehopisteeseen. Suomalainen pääsi yrittämään ottelussa myös ilmaveivimaalia, joka tyrehtyi kuitenkin Detroitin puolustajaan, joka piti tolpan kiinni maalivahdin oltua jo nakkikioskilla.

Detroit on hävinnyt nyt jo 12 ottelua putkeen, ja majailee sarjassa viimeisenä.

Alla video yön parhaista paloista

Aholle uran 100.maali, Teräväinen syötteliäällä päällä

Carolina Hurricanesin suomalainen tehoduo oli jälleen pelipäällä, kun Carolina kohtasi ottelussa Edmonton Oilersin. Aho vei Carolinan 1-0 johtoon jo ensimmäisen erän alussa, tehden samalla uransa 100.maalin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aho iski uudestaan vielä kolmannessa erässä, kun hän iski Carolinan 5-3 maalin ylivoimalla. Teuvo Teräväinen saalisti molempiin Ahon maaleihin syöttöpisteen. Carolina voitti pelin lopulta 6-3.

Aho on nyt tehnyt kahdessa viime ottelussa huikeaa jälkeä, sillä hän on kerännyt tehot 5+2. Myös Teräväisen saldo 0+5 on kaunista katseltavaa.

Oilersin maalilla pelanneella Koskisella ei ollut paras päivä, sillä sisään meni yksi helppo kuti. Mies torjui maalilla 26 vetoa.

Muitakin onnistujia

Montreal Canadiensin Joel Armia oli hyvällä pelipäällä tehden tehot 1+1, kun joukkue onnistui kukistamaan Pittsburgh Penguinsin lukemin 4-1. Maalien myötä Armia on enää kahden maalin päässä yhden kauden ennätyksestään, mikä rikkoutunee tällä vauhdilla helposti ennen uutta vuotta. Lisäksi Artturi Lehkonen keräsi pelistä syöttöpisteen.

Muista suomalaisista Buffalon Henri Jokiharju saavutti syöttöpisteen Sabresin rökitettyä St.Louisin peräti 5-2. Loukkaantumisen ja kahden pelin huilin jälkeen kaukaloon palannut Mikael Granlund keräsi syöttöpisteen Nashvillen 3-1 voitossa San Josea vastaan. Predatorsin maalilla Juuse Saros torjui 16/17 kertaa. Myös Dallasin Roope Hintz ja Rangersin Kaapo Kakko nappasivat syöttöpisteen.

Mainos

Lähde: NHL

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.