Suomalaiset liekeissä Jetsin ja Hurricanesin pelissä – katso video upeasta ilmaveivimaalista!

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierroksella nähtiin suomalaisittain todellinen herkkupala, kun Winnipeg Jets ja Carolina Hurricanes kohtasivat toisensa. Patrik Laine ja Sebastian Aho olivat tehokkaalla pelipäällä. Lisäksi ottelussa nähtiin kauden toinen ilmaveivimaali!

Katso kooste  ottelun maaleista alla olevalta videolta.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Sebastian Aho hääri ottelussa tehokkaimpana suomalaisena tehoin 2+1 Carolinan kaataessa Winnipegin. Myös Patrik Laine osui kertaalleen, ja Teuvo Teräväinen kunnostautui syöttöpisteissä.

Aho aloitti suomalaisten maalinteon tekemällä Carolinan 2-1 maalin Teräväisen syötöstä toisessa erässä. Pian kuitenkin Patrik Laineen pyssy lauloi 11. kerran tällä kaudella, ja tilanne oli 2-2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Ottelun käännekohta nähtiin kenties Carolinan 3-2 maalissa. 19-vuotias venäläinen Andrei Svetshnikov toisti aiemman temppunsa, ja teki kauden toisen ja NHL-historian toisen ilmaveivimaalin. Aho tykitti ottelun voittomaaliksi jääneen 4-2 osuman, ja hankki Jordan Staalin osumaan vielä syöttöpisteen.

Illan muissa otteluissa Pekka Rinne ja Joonas Korpisalo nappasivat voiton, mutta Tuukka Rask joutui taipumaan tappioon Bostonin maalilla.

Mainos

SEKSILELUT
Lähde: NHL.com

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.