Rantanen tehokkaalla tuulella, Koskisen huippupeli ei riittänyt

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierros tarjosi suomalaisittain pari maalia. Lisäksi Edmontonin Mikko Koskisella oli huippupäivä.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

New Jerseyn ja Anaheimin välisessä ottelussa Devilsin Sami Vatanen onnistui iskemään kauden viidennen maalinsa, kun Devils voitti ottelun lukemin 3+1. Vatanen on summannut nyt tällä kaudella tehot 5+9=14.

Chicagon ja Coloradon välisessä ottelussa loukkaantumisesta toipunut Mikko Rantanen oli jälleen hyvässä vireessä tehtyään tehot 1+1 joukkueen voittaessa pelin 4-1. Maalinsa Rantanen teki ottelun lopussa tyhjään maaliin. Rantanen on tehnyt 18 pelissä jo 24 pistettä. Donskoi ja Määttä jäivät pelissä ilman maaleja.

Mainos

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Edmonton Oilersin riveissä Mikko Koskinen piti joukkuettaan pitkään pystyssä St.Louisia vastaan. Koskinen torjui ottelussa 42/44 kertaa, mutta Oilers hävisi silti lukemin 2-1. Oilers on edelleen kiinni pudotuspelipaikassa, mutta viime aikojen otteet ovat olleet huolestuttavia – joukkue on voittanut kuudesta viime pelistään vain yhden.

Mainos

SEKSILELUT

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.