Rantanen tehokkaalla tuulella, Koskisen huippupeli ei riittänyt

Jaa käyttämällä:


NHL. Yön NHL-kierros tarjosi suomalaisittain pari maalia. Lisäksi Edmontonin Mikko Koskisella oli huippupäivä.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

New Jerseyn ja Anaheimin välisessä ottelussa Devilsin Sami Vatanen onnistui iskemään kauden viidennen maalinsa, kun Devils voitti ottelun lukemin 3+1. Vatanen on summannut nyt tällä kaudella tehot 5+9=14.

Chicagon ja Coloradon välisessä ottelussa loukkaantumisesta toipunut Mikko Rantanen oli jälleen hyvässä vireessä tehtyään tehot 1+1 joukkueen voittaessa pelin 4-1. Maalinsa Rantanen teki ottelun lopussa tyhjään maaliin. Rantanen on tehnyt 18 pelissä jo 24 pistettä. Donskoi ja Määttä jäivät pelissä ilman maaleja.

Mainos

Edmonton Oilersin riveissä Mikko Koskinen piti joukkuettaan pitkään pystyssä St.Louisia vastaan. Koskinen torjui ottelussa 42/44 kertaa, mutta Oilers hävisi silti lukemin 2-1. Oilers on edelleen kiinni pudotuspelipaikassa, mutta viime aikojen otteet ovat olleet huolestuttavia – joukkue on voittanut kuudesta viime pelistään vain yhden.

Mainos

Mobiili tuotteille!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Santeri Kärki

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.