Sebastian Vettelin jatkosopimusneuvottelut solmussa – ura Ferrarilla ohi?

Jaa käyttämällä:


Ferrarin F1-kuljettaja Sebastian Vettel on joutunut ongelmiin jatkosopimusneuvotteluissaan. Italialaislähteiden mukaan tallin ja kuskin toiveet ovat todella kaukana toisistaan.

Nelinkertaisen maailmanmestarin sopimus on tällä hetkellä voimassa vuoteen 2020 asti, palkan ollessa arviolta noin 36 miljoonaa euroa. Neuvottelut Ferrarin kanssa jatkosopimuksesta ovat yhä käynnissä, vaikka F1-sarja onkin tauolla.

SEKSILELUT

Neuvotteluista on tihkunut kuitenkin Vettelin kannalta huolestuttavaa tietoa. Italialaisen La Gazzetta dello Spottin toimittaja Luigi Perna väittää, että Vettelin jatko Maranellossa on vaakalaudalla. Talli olisi tarjoamassa vain vuoden kontrahtia ja 12 miljoonan palkalla, eli kolmasosalla nykyisestä. Vettelin virheet kaudella 2018 ja viime kauden heikot otteet ja tappiot nuorelle Charles Leclercille ovat laskeneet miehen arvostusta Ferrarilla.

Ehdot ovat kaukana Vettelin haluamista, joten puheet hänen korvaajastaan ovat jo yltyneet. Muun muassa Daniel Ricciardo, Carlos Sainz ja Antonio Giovinazzi ovat tyrkyllä Ferrari-tähden paikalle.

Vettelin kannalta ero Ferrarin kanssa olisi haaste tulevalle F1-uralle. Ainoa potentiaalinen vaihtoehto lienee McLarenilla jatkaminen tai lopettaminen, sillä Lewis Hamiltonin on huhuttu tekevän jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa tämän kuun aikana.

Mobiili tuotteille!
Lähde: Gazzetta dello Sport

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.