Uskomatonta, Huuhkajat! Ranska kaatui sensaatiomaisesti, katso ottelun huippuhetket

Jaa käyttämällä:


Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat teki uskomattoman tempun ystävyysottelussa, kun Ranska kaatui väkevän esityksen jälkeen lukemin 2-0. Tappio oli Ranskan ensimmäinen 1,5 vuoteen ja ensimmäinen kotonaan 2,5 vuoteen.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:
Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Suomi ei ollut koskaan voittanut Ranskaa maaottelussa ja ottelun luonteen oltua ystävyysottelu ennen molempien ratkaisevia Kansojen Liigan otteluita, ei ottelusta ollut odotettavissa suomalaisille juuri mitään. Markku Kanerva valitsi Huuhkajien avaukseen käytännössä varamiehityksen, kun taas Ranskan kokoonpanossa oli Kylian M’Bappea lukuun ottamatta paljon suuria tähtiä, kuten Paul Pogba.

Suomi lähti otteluun selvästi hyvällä asenteella, vaikka Ranska painoi alussa päälle. Suomen ensimmäinen tilanne tuli 27. minuutilla, kun Rasmus Karjalainen riisti pallon väkevästi ja debytantti Marcus Forss pääsi nokikkain ranskalaispuolustajan kanssa. Forss karkasi ja tälläsi Suomen ensimmäisellä vedolla sensaatiomaisen 1-0 osuman, tehden luonnollisesti ensimmäisen A-maajoukkuemaalinsa. Englannin Mestaruussarjassa mies on tehnyt alkukaudesta jo neljä maalia, vaikka on tullut aina vaihdosta sisään.

Mainos

Tämän jälkeen odotuksissa oli, että Ranska alkaa pyörittää peliä, mutta mitä vielä! Kauan ei kerennyt pallo keskiympyrästä liikkua, kun Suomi lähti jälleen terävään vastaiskuun ja toinen debytantti Onni Valakari tykitti sydämensä kyllyydestä 16 metrin takaa. Pallo oli jälleen maalissa ja Suomi karkasi sensaatiomaiseen kahden maalin johtoon! Sen jälkeen Suomi antoi kovaa painetta ja loi muutamia paikkoja, mutta näissä lukemissa lähdettiin tauolle.

Toisella puoliajalla Suomen puolustus pelasi syvällä ja Ranskalla oli muutamia paikkoja, mutta viimeistely oli tehotonta ja maalivahti Jesse Joronen sai olla melko rauhassa. Näin ollen Suomi otti uskomattoman 2-0 voiton, ottaen samalla ensimmäisen voittonsa Ranskasta.

Katso video ottelun huippuhetkistä!

Lähde: Huuhkajat

Lue myös: Kommentti: Häpeä, maikkari! Missä on naisten jalkapallo?

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.